Изцяло в черно, най-лесният начин за стилна визия - Spring Lady

Spring Lady

Изцяло в черно, най-лесният начин за стилна визия

Без съмнение черното е цветът, който буди най-противоречивите и крайни емоции в хората. Докато някой безрезервно са влюбени в него, то други са с тотално противоположно мнение и не го харесват въобще. Аз съм от първите и да си призная в последните години много ми се иска да променя гардероба си, да намаля така наречената мрачност в него и да внеса повече цвят, но успявам само до някъде и то в летния си гардероб. Просто обожавам черно! Нося го в абсолютно всички варианти на облеклото, като започна от бельо и премина през тениски, ризи, плетива, деним, кожени панталони, поли, връхни дрехи истигна до обувки, чанти, шалове и шапки.

Как нося оранжево през зимата

Харесвам го и определно смятам, че когато искам да постигне стилна визия, това най-лесно и елегантно ми се случва, при съчетаването на дрехи изцяло в черен цвят. Понякога разнообразявам аутфиата с бижута или дискретни орнаменти в метал, като залагам на среброто (като този пуловер, с който съм на снимката по-долу), защото комбинацията от черно и златно не ми е по вкуса. А най-честият трик, който използвам е да комбинирам черни дрехи от различни материи. Например кожен панталон с памучна риза или плетиво.

Новото ми любимо място в София

6 козметични находки този месец

Най-любимата ми комбинация е деним с тениска и кожено яке в черно, защото тази визия ми е удобна и успявам много лесно да я трансформирам от елегантна до по-спортна, просто в първия случай залагам на високи обувки, а във втория на бели спортни сникърси.

В тази галерия съм подбрала за вас още няколко варианта на визии от Pinterest, които са изцяло в черен цвят.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Maison’s вече с нояо премиум меню

Моят уикенд градски маршрут

Днес споделям 16 неща за мен

Големият пуловер, който трябва да си купим тази зима

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]