ЗАЩО ПРЕДПОЧИТАМ ДА ПАЗАРУВАМ ОНЛАЙН ПРЕДИ КОЛЕДА? - Spring Lady

Spring Lady

ЗАЩО ПРЕДПОЧИТАМ ДА ПАЗАРУВАМ ОНЛАЙН ПРЕДИ КОЛЕДА?

Онлайн пазаруването е безспорен хит в момента и аз истински го харесвам. Особено в периода преди коледните празници, когато е най-натовареното ми време в годината и съм затрупана от задачи. То ми дава шанс да избирам продукти от целия свят, всички събрани в монитора на лап топа ми или екранчето на телефона. Чудесен вариант е за хората, като мен които все нямаме достатъчно време за някои неща като пазаруването. Онлайн поръчките ми спестяват много време и са голямо удобство, защото мога да ги направя отвсякъде – от кафето, от ресторанта, от парка. И ако се чудите как този метод за шопинг е получил такъв фен в мое лице, ще ви разкажа за някои негови предимства, които ме спечелиха:

ИЗГОДНА ЦЕНА НА ПРОДУКТИТЕ

Много често онлайн магазините предлагат значително по-ниска цена, отколкото същите продукти във физическите магазини. Продавачите тук нямат разходи за поддържане на търговска точка и голям брой продавач-консултанти и могат да предложат по-атрактивна цена.

НАЛИЧНОСТИ

Много често ми се случва, когато пазарувам от търговски обект да няма достатъчно наличности от конкретен номер, модел или вид стока. Доста по-рядко се сблъсквам с това, когато пазарувам в онлайн магазин.

ГОЛЯМ АСОРТИМЕНТ

Такъв асортимент от продукти, който се предлага в интернет, не може да се намери в нито един хипермаркет. Това не се отнася само за продуктови категории, но и за разнообразието от модели, стилове, цветове и размери. Освен това не се ограничавам само с пазаруване на българския пазар. Онлайн покупките могат да се правят буквално навсякъде. В същото време не са необходими визи, преминаване на граници и финансови разходи за пътуването. Само получавам нещата, подготвям им подаръчни опаковки и са готови да се позиционират под елхата.

КАЧЕСТВО

Ако наистина искам лесно мога да намеря качествен оригинален продукт, независимо дали е френски парфюм или скъп часовник. По-голямата част от този тип брандове имат собствени онлайн магазини и може да се закупи директно от тях.

СИГУРНОСТ

Отминаха времената, когато се притеснявахме от злоупотреби с финансите, с които боравим онлайн. По-голямата част от интернет търговците разработиха сериозни системи за сигурност и се справиха с този проблем. Но най-хубавото е, че банковите карти значително се подобриха в този аспект. Аз ползвам Debit Mastercard на Fibank и съм много спокойна, защото при пазаруване в интернет винаги ползвам допълнителна 3D парола за по-голяма сигурност на плащанията, която знам само аз и нямам никакви притеснения за злоупотреби или други казуси от това естество.

Ако все пак сте от по-притеснителните, може да ползвате следния трик. Издайте си виртуалната карта на Fibank, която да ползвате през мобилния си телефон и я зареждайте само с нужната сума преди плащане онлайн, за да избегнете всичките си притеснения. Виртуалната карта се заявява и получава веднага в момента за заявката през мобилното приложение My Fibank без да е необходимо да се посещава офис на банката.

СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Случвало ви се е да чакате в километрично задръстване в паркинга на някой МОЛ преди Коледа, нали? Защото на мен ми се е случвало и се надявам никога повече да не ми се налага да изживявам такова нещо. При онлайн пазаруването не губя време, за да се придвижвам от един търговски обект до друг, няма задръствания, изнервени шофьори, клаксони и други подобни загуби на ценно време и нерви, които да развалят предпразничното ми настроение.

СВОБОДА И СПОКОЙСТВИЕ НА ИЗБОРА

Когато пазарувам онлайн не се сблъсквам директно с продавачите, които понякога настоятелно налагат своята си гледна точка. Особено около Коледа, когато са преуморени от толкова клиенти и работа и често са откровено изнервени и груби. Също така си спестявам отегчените погледи и въздишки на човека, с който съм отишла да пазарувам и който отдавна е загубил търпение. Онлайн шопингът е доста по-спокоен.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ

И на последно място, но не по важност – възможността за връщане на всичко, закупено онлайн. Честно казано не разбирам физическите магазини, които все още предлагат замяна, а не връщане и мисля, че по този начин губят доста клиенти.

А аз ви пожелавам приятен шопинг и вълшебно празнично настроение!

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

КЪДЕ ДА ХАПВАМЕ В БЕЛГРАД?

В ПОДКРЕПА НА ПРИРОДАТА И БЪЛГАРСКИТЕ СОРТОВЕ

ХРАНАТА В ШРИ ЛАНКА – ЗА КАКВО ДА СТЕ ПОДГОТВЕНИ?

ЧЕРВЕНАТА ПУСТИНЯ УАДИ РУМ – ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

ЙОРДАНИЯ, ВЕЛИКОЛЕПНАТА

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]