ЗАЩО ДИШАНЕТО НА КИСЛОРОД В БАРОКАМЕРА Е ПОЛЕЗНО ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ - Spring Lady

Spring Lady

ЗАЩО ДИШАНЕТО НА КИСЛОРОД В БАРОКАМЕРА Е ПОЛЕЗНО ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ

Заспивате ли вечер на дивана? Сутрин усещате ли, че се събуждате без никакви сили? Изглежда ли кожата ви повяхнала, уморена и с бръчки? Или пък страдате от главоболие и заболявания от най-безобидните до най-сериозните? Причината може да е в недостатъчното количество кислород, което набавяте на организма. В тази статия ще ви разкажа подробно за последиците от това и за дишането на чист кислород в барокамера, моят начин да се справя с всички тези негативи.

Истината е, че ние можем да дишаме и не много чист и пресен въздух. Той ни стига просто за да живеем. Но за да бъдем здрави и да имаме дълъг и качествен живот, такъв въздух не е достатъчен. За това ни е нужен чист, наситен с кислород въздух.

КАКВО СТАВА В ОРГАНИЗМА, КОГАТО НЕ МУ ДОСТИГА КИСЛОРОД?

На повечето хора като мен, които живеем в големите градове, непрекъснато не ни достига кислород. Живеем и работим в помещения, които са бедни на кислород. Освен това голяма част от храната ни е изкуствено приготвена и лишена от природен кислород. Всичко това принуждава клетките на организма ни да изпитват кислороден глад, откъдето се получава и лоша циркулация на кръвта. Организмът ни не успява да изхвърля токсините и отровите, което често води до редица дискомфорти и сериознии заболявания.

Кислородът играе важна роля в обмена на веществата, подобрява кръвообръщението, помага по-добре да се усвоят хранителните вещества. Той помага на кръвта да се очисти, като не й позволява да се отравя и замърсява с отпадъци и вредни отровни вещества. Достатъчното количество кислород осигурява на организма възможност за възстановяване и укрепване на имунната система. Освен това влияе успокояващо и едновременно с това стимулиращо на нашата нервна система.

А недостигът на кислород от своя страна най-често обяснява главоболието, умората и липсата на енергия. Той не позволява да се изведат от организма вредоносните организми, които се размножават свободно, а това води до още и още отрови и токсини в тялото ни.

ЗАЩО ОБОГАТЯВАНЕТО НА ОРГАНИЗМА С КИСЛОРОД Е ТОЛКОВА ВАЖНО?

Всичко, което споменах до тук, както и още много негативни състояния могат да се избегнат с обогатяване на организма с кислород. Той помага да се изведат токсините от организма. Да се удържат вредоносните микроорганизми и инфекции на безопасно ниво, защото те не могат да се размножават в кръв с голямо съдържание на кислород. Високото съдържание на кислород в кръвта също така помага да се понижат безпокойството и нервността, които са причина за множество физически заболявания.

Кислородът избавя тялото ни от отровите. Това става с помощта на кръвоносната и лимфната системи. Токсините и отровите циркулират по тялото, разнасяни от кръвта и се утаяват в лимфните възли. Ако не бъдат „изгонени“ от там, възлите започват да боледуват и отичат. Освен това от там отровите попадат обратно в кръвта, която сама се отравя и започва да трови целия организъм. Само дишането на  наситен с кислород въздух, помага да се усили движението на кръв и лимфа, за да не се утаяват отровите в лимфните възли, а да се извеждат чрез органите за отделяне на организма.

Истината е, че обогатяването на кръвта с кислород е ключът към живота!

Но как да се случи това в големия град, където въздухът е толкова мръсен? Отговорът е чрез дишане на кислород в барокамера. Това са процедури, които открих сама за себе си преди време след съвет от лекар. Проучих, пробвах, събрах мнения и от други хора, които са правили такива терапии и реших да ви разкажа за чудесния ефект от барокамерата за нашия организъм. Избрах да посещавам центровете ХИПЕРБАРИКА, където модерните технологии и професионализмът срещат здравето. Оставям ви линк към сайта им тук, а по-долу разказвам с повече подробности: https://barokamera-bg.com/

ЗАЩО ДИШАНЕТО НА КИСЛОРОД В БАРОКАМЕРА Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНО?

Защото не просто се диша кислород, а се диша чист кислород под налягане и се усвоява до 20 пъти по-голямо количество от нормалното. По този начин елементът изпълва белите дробове, откъдето постъпва в кръвта и лимфата. По този начин кислорода прониква много по-навътре в кръвната плазма. Тъканта, която вече е богата на кислород, насърчава образуването на нови кръвоносни съдове, а те позволяват на червените кръвни клетки да текат, доставяйки повече кислород към засегнатата област. Това създава най-добрата среда за естествения лечебен процес на тялото. Кислородът окислява свободните радикали, свързва се с метаболитните отпадъци и токсините и започва процес на активна детоксикация. Подобрява се естествената регенеративна способност на тялото.

Хипербарната кислородна терапия в ХИПЕРБАРИКА събужда жизнеността на организма, задейства освобождаването на вещества, наречени растежни фактори и стимулира производството на стволови клетки. Те подпомагат заздравяването на рани и благоприятстват оздравителните процеси чрез естествени и безболезнени механизми. Допълнителният кислород влияе върху някои болестотворни щамове: бактерии, вируси, паразити, гъбички включително и туморни клетки, които виреят в нискокислородна среда, и помага да се освободим от тях.

Това е терапия, която помага в борбата със стареенето и неговите дегенеративни аспекти, подмладява кожата, изчиства тена, оказва много положителен ефект при репродуктивни проблеми, както при мъже, така и при жени. Подобрява качеството на яйцеклетките и сперматозоидите и се препоръчва преди инвитро процедури. Много добре повлиява и аутизъм.

КАКВО ПРЕДСТВАЛЯВА ДИШАНЕТО НА ЧИСТ КИСЛОРОД В БАРОКАМЕРА?

Процедурите се извършват в изключително приятната атмосфера на ХИПЕРБАРИКА. В самата барокамера е просторно и спокойно. Може да се гледа телевизия или да се чете книга, или човек просто да остане насаме със себе си, без хора наоколо и без мобилен телефон. Продължителността е 50 минути, като се поставя маска, през която се диша кислорода. През първите 5 минути оператор отвън постепенно увеличава налягането, а през последните 5 минути отново постепенно го намалява. Този оператор наблюдава клиента в барокамерата през цялото време, като има видео и аудио връзка.

Процедурата е много приятна. Няма никакви отрицателни странични ефекти. Единствения лек дискомфорт, който се усеща е леко заглъхване на ушите като при излитане със самолет. Няма и ограничение във възрастта. Може да се прави и при малки деца и при възрастни хора.

Оставям ви и контактите на БАРОКАМЕРА ХИПЕРБАРИКА, ако решите да ги посетите:

Адреси:

Гр. София, ул. „Околовръстен път“ 11 в Национална Футболна База

Гр. София, ул. Веслец 71

Тел. за връзка: +359 882 123456

https://barokamera-bg.com/

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ВЪЛШЕБНИЯТ МАГНЕЗИЙ И КАК ДА ГО ПРИЕМАМЕ НАЙ-ПРАВИЛНО

КЪДЕ ДА ХАПВАМЕ В БЕЛГРАД?

В ПОДКРЕПА НА ПРИРОДАТА И БЪЛГАРСКИТЕ СОРТОВЕ

ХРАНАТА В ШРИ ЛАНКА – ЗА КАКВО ДА СТЕ ПОДГОТВЕНИ?

ЧЕРВЕНАТА ПУСТИНЯ УАДИ РУМ – ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

ЙОРДАНИЯ, ВЕЛИКОЛЕПНАТА

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]