Как нося оранжево през зимата - Spring Lady

Spring Lady

Как нося оранжево през зимата

Оранжевото безспорно е един от най-зареждащите и свежи цветове от цялата палитра. И въпреки, че е не е особено тренди в настоящия сезон, ми е любим и заради това реших в днешния пост да разкажа малко повече за това как обичам да го нося, както и да ви дам няколко цветни идеи, които може би ще ви провокират да го включите в гардероба си.

Определено аз харесвам да го нося като топ или яке. Никога не съм имала пола или панталон в този цвят, което отчитам като грешка и смятам да променя. Оранжевото има свойството буквално да „грее“ и придава толкова цветен и топъл завършек на визията ми. Когато го включа в облеклото си безспорно ме откроява в морето от сиво и черно, особено през зимата. Стои прекрасно както в елегантна, така и в по-спортна визия.

Новото ми любимо място в София

Днес реших да ви споделя една моя интерпретация на визия с оранжево, на която заложих при разходка в планината. Облеклото ми определено е спортно (все пак бях в планината :)) и включва пухено яке тип бомбър в оранжево с множество декоративни апликации, черен кожен панталон, кубинки, спортна раница с капси и черна шапка. За завършек на визията използавах златисти, огледални Ray Ban-и.

   

  

В снимките по-долу пък съм подбрала за вас още няколко идеи от мрежата, които включват дрехи в този очарователен цвят. Ако вече ви е писнало от сивотата на градската зима, бихте могли да включите в гардероба си оранжев цвят, като монохром вариант или в комбинация с бяло или черно. Каквото и да изберете със сигурност ще събирате всички погледи върху себе си. А ако сте пропуснали статията ми с 21 идеи как да носим риза с пуловер, можете да я прегледате ТУК.

Living coral, цветът на 2019-та и няколко идеи как да го носим


Снимки: Pinterest

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

 

Големият пуловер, който трябва да си купим тази зима

Моят уикенд градски маршрут

Днес споделям 16 неща за мен

Моята интерпретация на леопардов принт

Стилна визия с животински принт

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]