Днес споделям 16 неща за мен - Spring Lady

Spring Lady

Днес споделям 16 неща за мен

Въпреки всички правила и вярвания, аз винаги нося часовника си на дясната ръка.

Много харесвам Vicroria’s secret, красивите моделки и цялата позитивна енергия, която дава шоуто им.

Освен skinny jeans, много обичам да нося и boyfriend модели.

Когато бях ученичка рисувах много и исках да стана художничка, а след това моден дизайнер, но обстоятелствата се стекоха така, че се дипломирах като магистър по маркетинг в УНСС 😀

Харесвам изчистени дрехи и монохром комбинации, които според мен винаги изглеждат стилно. Най-често можете да ме видите в черен деним с черен топ, в изцяло червена или бяла визия. За сметка на това в много от случаите наблягам на аксесоари като големи обеци, гривни или много пръстени.

Родното ми място е Пловдив и смятам, че това е най-симпатичният град в България, красив, уютен и чист, за което до голяма степен допринасят много топлите и сърцати майни) 😀 В класацията ми на второто място е София, където живея вече 18 години.

Обожавам свещи и камини. Огънят успява да ме стопли само като го наблюдавам. Дори в момента, докато пиша този пост съм запалила свещи из целия апартмент.

Много мразя зимата, въпреки че съм зимно, водолейско бебе и съм родена през февруари. Може би това е обосновано от фактът, че съм супер, мега зиморничава и като оставим на страна, че е ужасно сиво, мрачно и мокро, през този сезон ми е нон стоп студено.

Научиха ме да карам ски на 6 години и от тогава не съм спирала. Ако трябва да избера между Банско и Боровец, ще избера Боровец, защото съм израстнала там и има сантиментална стойност за мен. Когато бях малка с мама, сестра ми и братовчедите ми прекарвахме целите си ваканции хвърчейки по пистите из Боровец и Маркуджиците. Не питайте как се е чувствала тя с 4 дечурлига, които трябва да пази.

Никога не съм била повече от 52 килограма. Дори в момента спокойно мога да обуя дънки, които носих като ученичка 😀

И да! Мога да готвя! Справям се отлично с всичкo в кухнята.

Всяка моя сутрин започва с кафе със сметана. Преди да го изпия за мен на 100% важи цитатът: „Уважавам хората, които като се събудят, правят гимнастика. Аз половин час си припомням как се говори…:

Единственото нещо, което успява наистина да ме зареди и усмихне е пътуването до държава в различен континент от Европа. Харесва ми да се сблъсквам с различни хора, раси, начин на живот, култура и обичаи, но въпреки това любимият ми град е в Европа и е Париж.

Актрисата, която най-много харесвам и която смятам за изключително чаровна и красива е Джулия Робъртс.

Актьорът, който най-много харесвам и смятам за изключително чаровен, красив и секси е Том Харди.

Любимият ми филм и саундтрак към него е Гладиатор.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Какво променям в грижите за кожата си през есента?

Моята интерпретация на леопардов принт

Поверително от сака ми за тренировки

Петък вечер по софийски

3 градски находки от изминалата седмица

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]