3 градски находки от изминалата седмица - Spring Lady

Spring Lady

3 градски находки от изминалата седмица

През изминалата седмица се натъкнах на 3 места в София, които привлякоха вниманието ми и впечатленията си от които искам да споделя с вас в този пост.

Първото от тях е Jasmine, гастро бар в центъра на София, точният му адрес е ул. Раковски 114. Вече споделих с вас впечатленията си от една прекрасна петък вечер, която прекарах в заведението, а ако сте пропуснали да прочетете историята, можете да го направите ТУК. Атмосферата там е изключително уютна, храната – супер вкусна, селекцията от вино – богата, а изборът на вино, предлагано на чаша – над 80 вида. Находката ми в Jasmine (освен самото заведение, което си е находка само по себе си), която искам да споделя с вас е Boоzy Brunch-a, който организират там всяка неделя.

Традициите на брънча в Лондон са всеизвестни, но за съжаление много малко заведения в София организират подобни събития. Boozy Brunch-a в Jasmine започва със закуска в неделя сутрин, предлага много вкусно кулинарно преживяване в приятна атмосфера и продължава в следобедните часове, когато музиката се увеличава и атмосферата е парти.

Това е събитие, на което мога да се видя с приятели, да се запозная с нови, интелигентни хора от различни среди, да разговарям с тях на всевъзможни теми, да се забавлявам и потанцувам в приятна атмосфера, подплатена с шампанско и уникална храна и то в привидно най-скучния ден от седмицата – неделя.

 

Второто ми откритие през изминалата седмица е Ibeco. Това е място, което създава впечатляващо изживяване около любимата напитка на всеки човек. Независимо дали това е кафе, чай или вино, многообразието, което се предлага там е несравнимо с никъде другаде. Освен това персоналът  е много любезен и докато се колебаех какво точно да избера да взема за вкъщи, разбрах, че преди да купя, в Ibeco мога да дегустирам всеки вид кафе, чай и вино, което се предлага там. Намира се на ул. Ангел Кънчев 8, точно срещу бар Public. А ако се чудите от къде да вземете кафе машина висок клас за дома или офиса си, проверете първо там, ще бъдете впечатлени от предлаганите продукти.

Салони Inspire са третата ми софийска находка от миналата седмица. Те са първата в България концепция за бизнес клас салони от ново поколение. Салоните на марката се отличават с изчистен минималистичен дизайн в любимия ми бял цвят, разчитат на модерни технологии за комуникация с клиентите, като мобилни приложения и запазване на часове онлайн. Inspire e преди всичко нова философия за развитие на бюти бизнеса чрез непрекъснато подобрение на професионалните качества, модерна комуникация с клиентите и прекрасно обслужване.

Тенденциите в прическите тази зима, които споделят с нас от Inspire, можете да прочетете ТУК, а за тези при маникюра ТУК.

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Петък вечер по софийски

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

Just Cavalli с нов монобранд бутик в София

Beauty находка: Новият серум на Guerlain

Иконичният L’interdit на Givenchy се завръща тази есен

Находка на деня: JOY by Dior

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]