Есен 2018: Тенденции при прическите - Spring Lady

Spring Lady

Есен 2018: Тенденции при прическите

Inspire, водеща марка за развитие на бизнес клас салони от ново поколение, представи със специален проект тенденциите в прическите и ноктите за есента и зимата на тази година. Визажистите на Inspire в областта на фризьорството, маникюра и грима разработиха и реализираха в България пилотен look book от 22 страници, който съдържа основните предложения в линия, форма, техника и цвят. Всички модели в проекта са действителни клиенти на марката, с което се поставя акцента върху адекватността на салонните интерпретации и реалната възможност всеки посетител в салоните на марката този сезон да се докосне до бляскавите тенденции от световните подиуми.

Модният каталог бе представен на стилно събитие в новооткрития салон Inspire в бизнес център GrafiX на бул. Цариградско шосе. С него се отбелязва и премиерата на разработената в Inspire авторска услуга за оцветяване или т.нар. color design, с помощта на която фризьорите създават водещите цветове за сезона и ги адаптират прецизно към индивидуалните особености на косата на всеки клиент.

ИНДИГО ЦВЕТЪТ Е ОТНОВО НА МОДА

Този сезон дълбоките мастилени нюанси са отново на мода. Почти индиго цвят, този готик стил в комбинация с драматично опушени очи в матово кафяво и сиво, е ултра секси. В контекста на тенденциите и търсенето на ефект се добавя бледосиньо или опушено зелено-сиво върху тъмна мастилена основа. Металическият ефект от преливането и хладните оттенъци са идеалният цвят за зимата. Косата е гланцирана със съвършен блясък, подчертан от сиянието на омекотените нюанси. Подстригването във форма на спускащо се каре (long bob) е отново на мода. Допълваме с геометричен бретон над веждите, засилващ рамкирането на лицето и подчертаващ скулите.

Inky trend
The dark side

ПРИГЛУШЕН МЕЛАНЖ ОТ МЕДНО-ПРАСКОВЕНИ НЮАНСИ

След като това лято екстремно розовото във всичките му проявления беше супер тренд на прага на есента цветовете се успокояват до чувствен меланж, запазващ интензитета в приглушен вариант на мед, къпина, пастелно прасковено и пясъчно русо. Запазва се контрастния корен -за дълбочина на цвета и усещане за релеф.

Меланж от ягодови и руси нюанси
Burnt orange

ЦВЯТ ПЛАТИНА

Традиционно, през зимата хладните светли тонове се завръщат. Цветовете са плътни, безкомпромисни и равни в студената гама на бялорусо, платина, сребърно, опалово сиво и перла. Намекът за леката опушеност в корена придава още по-драматичен и скъпо изглеждащ ефект. Тази тенденция има вариация с контуринг в цвят лилава орхидея (един от най-горещите цветове в модата, декора и грима за 2018), миксирана с перла, опалово сиво и хладно бежово.

Цвят платина

Тенденциите при ноктите можете да отриете на този линк.

Inspire е първата в България концепция за бизнес клас салони от ново поколение. Салоните на марката се отличават с редица иновации за фризьорския бизнес като ефективен софтуер за запазване и управление на часове онлайн, мобилни приложения, управление на комуникацията с клиентите и програми от корпоративен клас, методология за обслужване от следващо поколение в три стъпки и система за управление на качеството. Inspire e преди всичко нова философия за развитие на бюти бизнеса чрез непрекъснато подобрение на професионалните качества, модерна комуникация с клиентите и създаване на уникална, вътрешно екипна среда за развитие на най-добрите таланти в България.

Коса: салони Inspire

Фотограф: Катрин Христова

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Inspire тенденции при маникюра през есента

Добре дошли в настоящето.

30 визии за всеки ден от септември

11 полезни факта за виното и здравето

Полата от деним и 27 начина как да я носим

10 начина на комбинираме пола с кецове

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]