Иконичният L'interdit на GIVENCHY се завръща тази есен - Spring Lady

Spring Lady

Иконичният L’interdit на GIVENCHY се завръща тази есен

В края на месец септември бях поканена на едно много интересно събитие – лансирането на най-новия аромат на GIVENCHY за България, изключително чувствения L’interdit. Черно и бяло беше дрескодът за мен и всички присъстващи, а събитието, следващо идеята на официалното рекламно видео към аромата, се проведе във Фабрика 126 и имаше приятен undergroung привкус. 

Всъщност, иконичният L’interdit на GIVENCHY са ражда в далечната 1957 година, когато Hubert de Givenchy успява да събере страстта си към Одри Хепбърн в един аромат. Невероятната американска актриса е източник на вдъхновение и за всичко, което френският създател прави в следващите години. Одри въплъщава елегантност, младост, бунт. За наше щастие, през тази година, от GIVENCHY решиха да подновят L’interdit и съвсем логично ароматът има ново лице. Това е Руни Мара, изключително талантлива американска актриса, която олицетворява съвременната смела жена.

Главната роля в композицията на L’interdit играят портокаловите цветчета. Използвани са 4 различни вида есенции от портокалови цветове, които пресъздават многопластовата женствена същност. Специално за L’interdit е създадена екслузивна фракция портокалови цветове, които придават още по-уникална и специална стойност на аромата.

Портокаловите цветчета са допълнени от пристрастяващи нотки на жасмин, самбак и тубероза. Tози първи фасет от бели цветя пресъздава елегантната същност на GIVENCHY. Допълнен е от тъмен, опушен, дървесен акорд на пачули, ветивер и амброксан, който носи и олицетворява елегантната същност на марката. Крайният резултат е първото underground цвете в парфюмерията, което е с абсолютно пристрастяващ и запомнящ се аромат, перфектно балансиращ между силата и женствената деликатност, между модерното и класиката.

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Кафявото е цветът на есента

Tози сезон ще носим много леопард

Къса бяла рокла през зимата. Категорично ДА!

Плюшените Teddy Bear палта са абсолютен must have за тази зима

Добре дошли в настоящето.

Не са ми нужни розови очила, вече има JOY by Dior

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]