Този сезон ще носим много леопард - Spring Lady

Spring Lady

Този сезон ще носим много леопард

Моментът, когато всички големи модни къщи ни показаха, че тотален хит за този сезон ще е не друго, ами животинския принт, начело с леопардовия, беше доста стряскащ за мен. Дори се натъкнах на модни специалисти, които ни съветват да заместим традиционното черно в гардероба си с леопардов принт. Причината е, че в България повечето дами почти винаги са наблягали на комбинации и леопардови щампи, които ми изглеждат евтино и кичозно.

Ако има класация от типа – „Най-бързо преминаваща от луксозна към супер евтина визия“, може би тази, която съдържа леопардов принт ще е безспорно начело. За да останете от „луксозната страна“ ви съветвам внимателно да подбирате щампата на леопардовия принт и да го комбинирате предимно с бяло, черно и бежаво. Никога не го съчетавайте със силни цветове като цикламено, синьо, зелено. Ако пък не сте толкова смели, можете да заложите само на обувки, чанта или колан в животински принт.

В тази галерия съм подбрала за вас 44 леопардови визии от Pinterest, които ще ви помогнат да бъдете едновременно елегантни и актуални този сезон:

Снимки: Pinterest

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Добре дошли в настоящето.

30 визии за всеки ден от септември

11 полезни факта за виното и здравето

Полата от деним и 27 начина как да я носим

10 начина на комбинираме пола с кецове

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]