Beauty находка: Новият серум на Guerlain - Spring Lady

Spring Lady

Beauty находка: Новият серум на Guerlain

Миналата седмица имах привилегията да присъствам на събитие на Guerlain, на което се запознах с най-новите продукти бяла козметика, грим и аромати на марката. Неоспоримо най-силно впечатление ми направи новият серум Abeille Royale Double R, революционен продукт, на който реших да посветя този пост.

Renew и Repair са двете действия на продукта, които са обединени в „Double R“. Флаконът е създаден по начин, който да гарантира, че чрез една помпа, renew и repair съставките се изхвърлят в еднакво количество, необходимо за нуждите на кожата. Марката умишлено е запазила двете формули отделно, за да се гарантира целостта на всяка една от тях, до момента на прилагане. Така алфа-хидрокси киселините (AHA), включващи млечна, гликолова и лимонена, се сливат перфектно с натуралните съставки в продукта, непосредствено преди нанасянето му върху кожата.

Формулата на Abeille Royale Double R достига най-дълбоките слоеве на кожата за максимална ефикасност. Освен това, технологията на серума е с бавно освобождаване, гарантиращо, че кожата не се уврежда от киселините, което е често срещана нежелана реакция при неправилна употреба на AHA.

Несъмнено най-впечатляващият природен компонент в Abeille Royale Double R, е пчелното млечице. Тази съставка е изключителна за Guerlain, защото марката го събира от собствена пчелна колония на остров Ouessant във Франция. Мястото е екологично чисто, без почти никакво замърсяване, което гарантира и чистотата на съставката, която използват от Guerlain. Заслужава си да се отбележи, че пчелите са неразделна част от философията на марката, която извършва множество проучвания посветени на оцеляването на видовете.

Аз използвам продукта в рамките на 5-6 дни. Нанасям много малко количество от богатата му формула сутрин и една идея по-голямо – вечер. Мога да споделя, че текстурата му е изключително нежна и ароматът много приятен. Забелязвам, че кожата ми е видимо по-стегната и свежа, а най-впечатляващото за мен е че малките петънца и зачервявания по нея започнаха да изчезват. Ако искате да направите инвестиция в грижата за кожата си, препоръчвам ви да започнете с този продукт.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

Иконичният L’interdit на Givenchy се завръща тази есен

Находка на деня: JOY by Dior

5 неща, които си купих през изминалата седмица

С две ръце ЗА мезотерапията

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]