С две ръце ЗА мезотерапията - Spring Lady

Spring Lady

С две ръце ЗА мезотерапията

Beаuty ритуалите, на които залагам са много, тук ще споделя само най-основните и най-важните според мен. Не обичам да слагам много грим по лицето си. Фен съм на nude тренда. В ежедневието си използвам само няколко грим продукта – качествен, лек фон дьо тен (обожавам Designer lift на Giorgo Armani и Lancome Teint Idole Ultra Wear), бронзираща пудра, с която леко скулптурирам лицето си, молив или сенки за вежди, глос и спирала. “Блага, ти с изкуствени мигли ли си?” Това е въпросът, който най-често чувам, когато използвам Grandiose или Monsieur Big на Lancome.

За сметка на малкото грим обаче, залагам на добре хидратираната кожа под него. Това е причината да я подхранвам в дълбочина с различни козметични процедури. Любимата ми е мезотерапията на лице Hyalift. Правя я през 2-3 месеца при Д-р Здравкова в Jewel Skin. Наистина, инвазивна и леко болезнена е, но за сметка на това не съм правила нищо по-ефективно за кожата си. За перфектен ефект ала „наспано и отпочинало лице“ са необходими 4 терапии през 10 дни. Сред продуктите от бялата козметика фаворитите ми са всички серуми на Lancome, използвам вариантите за лице и за около очи, както и по-богатите на съставки дневни кремове на Lancome, Biotherm и Clarins.

 

BEAUTY продукти за свежото ми лице

Гащеризонът и 24 идеи как да го носим

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]