Beauty продукти за свежото ми лице – Spring Lady

Spring Lady

Beauty продукти за свежото ми лице

Ако ме познавате лично, най-вероятно ще знаете, че не съм фен на “многото” грим. Напротив, харесвам по-натуралния вид на лицето, върху което грима трудно се забелязва. Не отричам, че у дома имам тонове make up продукти, което е продиктувано предимно от работата ми в дамски сайтове и списания. Но в ежедневието си използвам само няколко от тях, с които подчертавам скулите, веждите и миглите си.

Това, което обожавам обаче е бялата козметика. Никога, никога никога не пропускам нанасянето на любимите си подхранващи и хидратиращи серуми и кремове. Защото истинската красота, чар и свежест на жената се намират под грима.

В този пост споделям с вас кои са моите фаворити сред продуктите за лице и околоочен контур:

Lancôme Advanced Génifique Serumсерум за лице, който използвам сутрин и вечер. Прави кожата ми мека, гладка, блестяща и без бръчки. Флаконът е снабден с удобен дозатор, който изключително много улеснява употребата му.

Lancôme Advanced Génifique Eye Light Pearl – серумът ми за околоочен контур. Уникално вълшебство, което не пропускам нито сутрин, нито вечер.

Lancôme Génifique Yeux – концентрат за околоочен контур, който е с много лека текстура. Никога не омазнява, въпреки, че е с доста богата формула и съставки. Благодарение на него винаги изглеждам “наспана” и отпочинала :), а в повечето дни не е така.

Clarins Multi Active Day – Дневният ми крем. Използвам варианта all skin types от години, лек, нежен и с изключително свеж аромат на череши 🙂

Leave a Reply
*
*
*

Instagram