Qatar Airways за незабравимите моменти с любимите си хора - Spring Lady

Spring Lady

Qatar Airways за незабравимите моменти с любимите си хора

Незабравими са моментите, когато са споделени. И за да са повече те, Qatar Airways стартира поредица от кампании, посветени на времето, което даряваме на любими хора навсякъде по света. Като начало се насладете на новия филм на Qatar Airways и се подгответе да опознаете света по нов и неповторим начин.

От 11 до 18 февруари можете да се възползвате от ексклузивни оферти за пътуване Бизнес класа до подбрани дестинации, като условието е да пътуват двама или повече човека заедно. Ако все още не сте измислили подарък за любимия, пътуване на борда на Найдобрата Бизнес класа в света до далечно място би бил перфектният подарък – време, което ще помните винаги. Освен намаленията, можете да се възползвате от двойно повече бонусни мили и точки, за да можете да планирате и следващо пътуване, като използвате натрупаните бонуси.

До 14 февруари Qatar Airways предлага да закупите пътуване до декември 2019г. с намаления до 60%. Тази промоция с емоция отново акцентира на споделянето на моменти с любими хора, защото те са най-стойностните в живота. Планирайте пътешествие до мечтана дестинация, вариантите тук са много, а радостта, която ще доставите, си заслужава.
И три много специални предложения, които несъмнено ще породят интерес

Посетете Доха сега за 325 EUR, ако пътувате в периода 16 февруари – 31 март 2019г. Това е и най-подходящото време да се насладите на Катар – завладяваща хармония от традиции и модерност. Страната е интересна не само, защото ще бъде домакин на следващото световно първенство по футбол. Архитектурата, културата и атракциите на Доха я поставиха в списъка „52 места, които да посетим през 2019 г.“ на Ню Йорк Таймс като една от най-вълнуващите, интересни и задължителни дестинации.

Ако желаете да сте сред първите, посетили най-новата дестинация на авиокомпанията, планирайте точно сега на специална цена пътуване до Дананг – ще се изненадате от възможностите за истинска екзотика на едни от най-добрите плажове в света на много прилична цена, а допирът до историята и традиционния за региона начин на живот ще внесат неповторим колорит във Вашето изживяване.

Travel goals: Сребърният храм

Различният Тайланд – Чианг Май

Qatar Airways лети до над 160 дестинации и глобалната мрежа на превозвача непрекъснато се разраства. Сигурни сме, че ще намерите не едно вдъхновение за пътешествие през 2019г. Възможностите са много, моментите са неповторими всеки път и във всяка различна и интересна дестинация. Важното е да бъдат споделени, за да останат завинаги.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Приказните замъци по Лоара

Патая, градът към който няма как да останеш безраличен

Travel goals: При жените жирафи

Travel goals: Доха, която спечели сърцето ми

10+1 любопитни факта за Световно по футбол в Катар през 2022 г.

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]