Любимата терапия на Джей Ло Dermalinfusion вече в България - Spring Lady

Spring Lady

Любимата терапия на Джей Ло Dermalinfusion вече в България

Забързаното и изтощително ежедневие оставя уморен отпечатък върху кожата на лицето ми. Понякога излъчва единствено стрес, който трудно може да бъде премахнат. Затова винаги съм мечтала за процедура, която моментално да изтрие напрежението, като придаде мекота и блясък на лицето ми. Можете да си представите радостта, която изпитах, когато миналата седмица имах удоволствието да бъда модел при демонстрацията на  Dermalinfusion в Jewel skin. Това е първата и единствена терапевтична система с моментален и дълготраен ефект. Неинвазивната 3в1 технология светкавично регенерира и ремоделира кожата от главата до петите. Едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа без да е необходим възстановителен период. Терапията е отличен избор както за лице – включително деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

Защо е хубаво да приемаме колаген?

В резултат на терапевтичното действие на Dermalinfusiоn кожата увеличава обема си до 70% непосредствено и до 72 часа от процедурата, защото директно и пълноценно поема серумите след ексфолирането, когато е най-пропусклива. Екстракционният аспект на действие е изключително ефективен, тъй като премахва от кожата бактерии (бактерията, причиняваща акне), замърсявания, свободни радикали, които причиняват стареене и разширени пори. За разлика от традиционните процедури за лице, Dermalinfusion може да се прилага ежеседмично. И тъй като разполага със адаптируеми серуми и всяка сесия може да бъде различна, за да отговори на нуждите на кожата във всеки различен момент.

Моите ритуали в борбата с белезите на умората.

Предимствата, които видях веднага след процедурата са  по-сияйно излъчване и омекотяване на фините линии, Това, което много ми хареса е, че терапията прилага лимфен дренаж и изхвърля токсините през лимфната система, а резултатът е красива и гладка кожа.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Как спасявам кожата си от зимата?

Какво иска косата ми?

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]