Защо е хубаво да приемаме колаген? - Spring Lady

Spring Lady

Защо е хубаво да приемаме колаген?

Ние жените сме в непрестанно търсене на вечната младост. И независимо колко много напредва естетичната медицина в борбата си със стареенето на кожата, животът ни става все по-забързан и натоварен и стресът все по-осезаем. Имаме все по-малко време да се храним здравословно, да спортуваме и да се разхождаме на чист въздух в планината, а за сметка на това с всеки изминал ден сме все по-склонни към сложните, инвазивни, козметични процедури.

Под елхата: Моят коледен шопинг списък

Аз обаче ви съветвам да се замислите, преди да прибегнете към тях, защото според мен красотата на кожата идва отвътре. Отделяйте повече време за сън и почивка, за дейности, които ви карат да се усмихвате, пийте повече вода, консумирайте повече пресни плодове, зеленчуци и храни, богати на фибри. И тъй като основната причина за стареенето на кожата е, че с възрастта количеството на колаген в нея намалява, в последно време все по-рано, отколото е нормално, би било добре след 30-та си годишнина да започнете да си го набавяте чрез хранителни добавки.

Преди 2 месеца в Инстаграм ви обещах, че ще направя ревю на такъв продукт – Doppelherz system Kollagen Beauty, след като съм го приемала през целия период от тогава до сега. Може би ще ме попитате защо реших да се спра точно на него? В началото и аз като всеки потребител, бях объркана – как да се ориентирам в това море от продукти, където абсолютно всеки твърди, че неговият е върхът на иновациите със страхотно и единствено по рода си качество.

Първо, имам доверие на марката. От години приемам някои от техните добавки и съм изключително доволна. Ако искате, можете да прочетете повече за тях в статиите ми „Моите ритуали в борбата с белезите на умората“ и „Какво иска косата ми“.

И второ, Doppelherz са продукти, произведени в Германия, което само по себе си е гаранция за много високо качество.

Моят уикенд градски маршрут

В кутията, която е достатъчна за 1 месец има 30 индивидуални флакона, по един за всеки ден. Самият продукт е с невероятно приятен вкус на плодов нектар, а дозите са много удобни за директен прием навсякъде и по всяко време, без да е нужна вода.  Аз лично доста често си носех по едно в дамската чанта. Това, което забелязах като ефект върху кожата ми, след приема на 60 флакона е, че тя стана видимо по-свежа и гладка и фините бръчици почти изчезнаха. Това, което ми прави най-силно впечатление е, че на пипане сега е доста по-плътна отпреди и всеки, който ме види ми казва, че изглеждам много отпочинала и свежа.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

 

Какво иска косата ми?

Какво променям в грижите за кожата си през есента?

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

Поверително от сака ми за тренировки

5 неща, които си купих през изминалата седмица

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]