Medical Aesthetic Business Forum #9 - Spring Lady

Spring Lady

Medical Aesthetic Business Forum #9

Днес искам да ви разкажа за едно прекрасно събитие в края на месец септември, на което имах удоволствието освен да присъствам и да взема участие. Това е Medical Aesthetic Business Forum (MABF#9) и неговото 9-то издание, което се състоя в Wave resort в Поморие. Събитието се организира от Bul Med consult, най-големият дистрибутор на апаратура за естетичната индустрия на Балканите. Присъствала съм на MABF и предишни пъти, но само като слушател. Събитието винаги е посветено на добрите практики в развитието на бизнеса с естетични процедури в България и не само. Тази година имах удоволствието да взема и участие в дискусията по темата „Инфлуенсър маректинг“, която бе част от програмата на форума.

Но нека се върна на самото събитие. Форумът събра на едно място някои от най-успешните бизнеси в бранша с естетичните процедури, като тази година броят гости бе рекорден – повече от 170 човека. Имаше представители и на бюти индустрията от Македония. Присъстваха лектори от различни страни от Европа, инфлуенсъри и представители на партньорски брандове на Bul Med.

Сред темите, които се разискваха, бяха ценообразуването и ефективните маркетинг подходи за привличане и задържане на клиенти, както и най-ефективните методи за мотивация на персонала.

Един от гвоздеите в програмата беше Biodermogenesi, напълно нов апарат за третиране на стрии, разработен от италианския професор по физика д-р Маурицио Бусони. Уникалното на този апарат е, че не нарушава целостта на кожата, но въздейства върху стрията, като я заличава напълно и е ефективен както при нови, червени стрии, така и при стари, бели стрии.

На събитието бе представен и Wonder, апарат за мускулна стимулация, т. нар. мързелив фитнес или как може да правиш мускули без да се напрягаш. А Инж. Георги Панчев разказа повече за новата версия на иначе перфектния лазер Gentle MAX.

Сара Брагагия, клиничен тренер на Lumenis за Европа разказа за необятните възможности на апарата NuEra Tight при контурирането на лицето и тялото, за който съм разказвала и аз. Ако сте пропуснали статията ми, можете да я откриете ТУК.

Елена Петкова, маркетинг мениджър на Бул Мед Консулт пък ни сподели за Инстаграм маркетинга през нейната призма и опит с тази социална мрежа. Галя Менова, която притежава над 14 г. опит в  разработването и управлението на проекти, финансирани от национални и европейски фондове, даде много ценни съвети и полезни практики как се създава успешен проект за финансиране от европейските фондове, конкретно за бюти индустрията.

Много интересна беше и лекцията на Анета Савова. Тя е основател на медийно консултантска компания Impact Solutions, екзекютив коуч работещ с жени на управленски и ръководни нива, жени бизнес лидери в компаниите и организациите, като им помага да управляват промяната, започвайки от своята визия за успех, силно и влиятелно лидерско присъствие и растеж с интегритет, устойчивост и ясна посока. Анета направи нестандартен мастърклас на тема: “Визия на прицел”. Това е бутикова, интерактивна сесия за собственици на бизнес и управители, които са готови за скок на следващо ниво в своя бизнес.

Освен лекциите за европейско финансиране за бюти бизнеси, банково финансиране и лидерството в бизнеса, имаше и още един панел с добавена стойност и това беше темата за така актуалния „Инфлуенсър маркетинг“. Лектори бяха Ния Коцева и Елизабет Лазарова, които са съоснователи ни INFLUENCER.BG – водещата агенция за инфлуенсър маркетинг в България. Те споделиха кои са предимствата на инфлуенсър маркетинга, а след това към тях се присъединихме и ние двете с Надя Сивкова, за да дискутираме кои са успешните модели на работа с инфлуенсърите.

Разбира се, не може и без парти. По време на гала вечерята на форума Иван Динев – Устата представи част от своето изключително забавно стенд ъп шоу „Звездите отзад“ и изпя своите най-големи хитове.

Е, Бул Мед Консулт, очаквам с нетърпение следващото издание на Medical Aesthetic Business Forum през 2023 година, за да научим още много полезни и интересни неща за бюти бизнеса!

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

NUERA TIGHT МЕ ИЗБАВИ ОТ ЦЕЛУЛИТА И СТЕГНА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО МИ ЕДНОВРЕМЕННО

ПЕПТИДИТЕ СА КЛЮЧЪТ КЪМ КРАСИВАТА КОЖА

КАК СЕ ЖИВЕЕ БЕЗ ПОРТФЕЙЛ

ДЖЕРБА – КРАСИВИЯТ ОСТРОВ НА ТУНИС

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]