NuEra Tight ме избави от целулита и стегна кожата на лицето ми едновременно - Spring Lady

Spring Lady

NuEra Tight ме избави от целулита и стегна кожата на лицето ми едновременно

Аз съм от жените, които не се отчайват в борбата си с възрастта и с всички съпътстващи я проблеми. Вярвам, че индустрията на красотата ще извади на бял свят още едно ново оръжие, с което ще накара старостта да отстъпи и може би най-накрая да се предаде. Така че с неувяхващ ентусиазъм се съгласих да изпробвам действието на нов апарат за въздействие върху признаците на стареенето – бръчки, отпускане на кожата, тъмни кръгове под очите и целулит. Да, най-вече целулит, с който положението при мен винаги е било под контрол, но пълната победа все ми изглежда непостижима. Тъкмо затова обещанието за видим резултат след няколко процедури с апарата NuEra Tight в любимото ми студио за красота Tinta aesthetic center ми се видя пресилено.

Но нека караме поред.

Имам самочувствието, че водя здравословен начин на живот, тренирам редовно и винаги съм се вмъквала в размер S. Никога не съм имала проблеми с килограмите, но в последните десетина години забелязвам как се появи един досаден целулит, който с всяка година заема все по-голяма част от дупето и задната част на бедрата ми. Пробвала съм всякакви терапии и процедури – от ръчни масажи до най-модерни апарати за третирането му. С някои от тях съм имала моментна задоволителна успеваемост, с други не, но като цяло допреди да започна курсът с терапии NuEra Tight, целулитът си беше все още там.

И така, идва времето за първото ми посещение в Tinta aesthetic center. Недоверчиво се оставям в ръцете на Тинта, собственичката на салона, която ми обяснява, че NuEra e електромедицински апарат за извайване на лицето и тялото, при който се използва персонален подход към всеки клиент. Работи се с радиочестотни вълни. Те повишават температурата в тъканите, което предизвиква обновяване на колагена, стягане на кожата в случай на отпуснатост и стимулиране на фибробластите между мастните клетки на подкожно ниво за редукция на целулита.

Решаваме да третираме задната част на бедрата и дупето с идеята да стопим целулита, а при лицето, контура му, околоочната зона и шията целта е да стегнем и изгладим кожата, така че да придобие по-младежки вид. Все пак терапията е колагенстимулираща. Неведнъж съм споделяла, че този вид процедури са ми любими и по мое мнение най-ефективни.

Започваме. Лежа по корем, защото Тинта работи върху седалището и задната част на бедрата ми – там имам натрупвания от мастна тъкан, така че като стисна, кожата ми добива вид на портокалова кора. Чувствам леко и приятно загряване. Като усещане наподобява нежен масаж с кръгови движения. Няма никакъв дискомфорт и възстановителен период, тъй като NuEra Tight е неинвазивна терапия. На лицето усещането е дори още по-приятно, а Тинта ми споделя, че клиентите при нея често заспиват от удоволствие. Получава се леко порозовяване на третираната област, което отшумява след 10-тина минути.

Планирали сме да направя по 6 процедури на всяка област, но аз забелязвам видими резултати още след 4-тата, затова бързам да ви ги споделя. Целулитът видимо намаля, като на места напълно изчезна. Вярвам, че след 5-та и 6-та процедура ще изчезне напълно и навсякъде. А що се отнася до третирането на лице, околочния ми контур и цялостния вид на лицето, включително областта около брадичката отдавна не са били по-стегнати от сега. Препоръчвам терапията за всеки, който иска да стегне лицето си и да изглади досадни бръчки. Ефектът е наистина впечатляващ. Тук е мястото и да вмъкна, че NuEra Tight е много подходяща за мъже и жени, които искат да „изчистят“ излишна мастна тъкан в областта на корема или да стегнат кожата си след раждане например.

Важно е да отбележа, че аз не разчитам само на терапиите, а в целия период, в който ги правя тренирам, пия много вода и се съобразявам какво хапвам. Съгласете се, няма как да изглеждаме добре само с помощта на процедури, ако начинът ни на живот включва много седене зад компютъра, калорична храна и мързеливо използване на асансьора. А аз съм 100% убедена, че това, което направих за себе си с помощта на NuEra Tight, е най-доброто възможно от всички съществуващи и познати ми досега начини да отбележа точка в борбата с целулита, стягането на кожата и изглаждането на бръчките.

Апаратът NuEra Tight може да бъде закупен от Bul Med Consult – https://bulmed.bg/

А ако искате да се подложите на процедурата, можете да го направите в Tinta Aesthetics – https://tinta.bg/

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

КАК СЕ ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО НА ОЧИТЕ СИ

ЗАЩО ИЗБРАХ ДА НЕ ЯМ МЕСО И КАК МИ СЕ ОТРАЗЯВА ТОВА

ЛЕСНА РЕЦЕПТА ЗА СПАГЕТИ С МИДИ ВОНГОЛЕ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЧОВЕШКАТА БИБЛИОТЕКА

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]