Чиста, свежа и хидратирана кожа с аква пилинг - Spring Lady

Spring Lady

Чиста, свежа и хидратирана кожа с аква пилинг

 

 

Неведнъж съм ви споделяла, че не обичам да нанасям много грим върху лицето си, а само лек фон дъо тен, бронзираща пудра и спирала. Смятам, че е по-добре да инвестирам средствата си в ефективни процедури и качестена бяла козметика, за да имам лице с хубава кожа в дългосрочен план и да мога да си позволя да излизам без грим, вместо да харча стотици левове за make up продукти, с които да прикривам недостатъците само за момента. Да си кажем истината направо. Всяка една от нас иска да изглежда възможно най-добре за годините си без грим. Ето защо реших да изпробвам няколко нови за мен терапии за лице, с които целя максимално да хидратирам кожата на лицето си, за да придобие естествен, отпочинал и свеж вид. Ще ви разкажа подробно какво е усещането по време на и след всяка процедура и съответно колко ефективна е всяка една от тях.

Спряла съм се на няколко терапии в Derma Act, сред които хидратираща терапия с ултразвук, кислородна терапия, луксозна подмладяваща терапия Reversive, мезотерапия и др. Но преди да стартирам с тях, за по-добър ефект е препоръчително да направя почистване на лицето си. За щастие моята кожа е сравнително чиста и след консултация с козметик, реших, че най-удачно е да стартирам с аква пилинг. Това е иновативна терапия за дълбоко почистване на лицето и регенериране на кожата чрез специално разработени серуми и контролиран вакуум. Извършва се изцяло апаратно, с уреда ProFacial, без да е включена пара, изтискване и други неприятни неща 🙂

 

Аква пилингът e много приятна и кратка процедура, с продължителност само 20 минути. Смятам, че е перфектна терапия, която всеки може да си направи дори в обедната почивка. Подходяща е за мъже и за жени, за всички типове кожа, за всички възрасти и сезони. В зависимост от нуждите на всяка кожа може да се прави веднъж в седмицата или веднъж месечно като поддържаща процедура.

Аква пилингът почисти порите ми, премахна всички черни точки, ексфолира, подобри тена и премахна финните линии от лицето ми, като в същото време хидратира и не остави никакво зачервяване. Как? Благодарение на накрайника на уреда, който посредством вакуум едновреммено впръсква в кожата и засмуква 3 разтвора:

  1. Първо ексфолиращ, който премахва мъртвите клетки, за да даде път на новата, здрава кожа;
  2. След това почистващ, който помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани от порите;
  3. И накрая един дълбоко хидратиращ, който стяга порите, изглажда и има ефект на маска.

Финалът на терапията е нанасянето с нежни масажни движения на хидратираща ампула collagen booster или известна също като умна ампула, която стимулира синтеза на колаген.

  

В деня след процедурата не е препоръчително излагането на слънце, спорта, посещението на солариум, сауна и парна баня, защото кожата е почистена, уязвима и чувствителна и може да се възпали от тези странични фактори

Държа да отбележа, че въпреки че, аква пилинга се извършва посредством вакуум, не почувствах абсолютно никаква болка или дискомфорт, напротив, усещането е много приятно, а ефектът е мигновен. Веднага след процедурата кожата ми придоби много по-сияен, свеж и хидратиран вид.

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]