Pavell & Venci Venc’ с нов хит - Spring Lady

Spring Lady

Pavell & Venci Venc’ с нов хит

Pavell & Venci Venc’  направиха премиера на най-новото си парче „Добър живот“, което вече се излъчва в официалните канали на Вирджиния Рекърдс, във всички дигитални платформи, музикални телевизии и радиа. Музиката и аранжиментът на песентa е създадена от Павел, който във видеото свири и на саксофон, а за текста се включва и Венци.

Видеото на “Добър живот”, бе заснето на малкия плаж в Лозенец, а бара на Венци Naley се превърна в истинска снимачна площадка. Режисьор и оператор е Петко Андонов, а в клипа участват някои от най-близките приятели на двете звезди. Всички гости на актуалния плажен бар също купонясваха до края на снимачния ден. „Добрият живот идва само тогава, когато спреш да го търсиш на всяка цена и започнеш да бачкаш за него!“, споделят Pavell & Venci Venc’.

Специален гост на морските снимки бе моделката и тв водеща Велина Узунова, която не пропусна възможността да почерпи всички забавляващи се на плажа с хитовото испанско шампанско Cloudem, на което е рекламно лице за България.

Тийзъра на “Добър живот”, можете да гледате тук:

Spotify: https://spoti.fi/2Ngq2MI

Apple Music: https://apple.co/2kofM8w

Google Play: https://goo.gl/xgq6kQ

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

 

Travel goals: Доха, която спечели сърцето ми.

10+1 любопитни факта за Световно по футбол в Катар през 2022 г.

Третото ми изскачване на връх Мусала в снимки

11 неша, които подобряват настроението ми

През август споделям 20 факта за себе си

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]