Днес споделям 20 факта за себе си - Spring Lady

Spring Lady

Днес споделям 20 факта за себе си

  1. От около 4 години не консумирам месо, но за сметка на това обожавам риба и всякакви морски дарове.
  2. Любимата ми алкохолна напитка е виното. Почти няма случай, в който да седна да вечерям и да не си поръчам/сипя една, две чаши. В 95% от случаите пия червено, дори и лятото.
  3. Никога не съм била повече от 53 килограма и по-голям размер от S. Дори дънките, които съм си купувала, когато бях на 18-20 години все още ми стават.
  4. Много обичам слънцето и кожата ми да е с тен. Дори и през зимата ходя на солариум, колкото и да е вредно, но пека само тялото, без лицето.
  5. Влюбена съм в Италия и италианската храна.
  6. Не пия никакви газирани напитки и пакетирани сокове.
  7. Не обичам вода и да си призная почти не пия никаква, което е мнооого вредно.
  8. Живея в София от 18 години, но съм родена в Пловдив и да си призная, го харесвам много повече от столицата.
  9. Имам много тясно обкръжение от наистина близки хора. Припознах се в един цитат, който прочетох наскоро „Кръгът ми от приятели е точка“, хахах и е истина за мен.
  10. Обожавам да се разхождам из уличките в центъра на София. Най-любимо ми е карето около Оборище, където и често сядам да хапна с приятели и близки.
  11. Любимите ми заведения в това каре са Atelier, Mediteraneo, La Pastaria и Клубът на архитекта с невероятната си градина.
  12. Обожавам да пътувам извън България. Мечтата ми е да обиколя света. Впечатленията ми от близки и далчени дестинации, можете да разгледате ТУК.
  13. Любимото ми облекло през лятото са късите панталонки от деним във всичките им разновидности.
  14. Харесвам гръцкото море в пъти повече от българското. Единственото, което понякога ме дразни там, е че има много българи 🙂
  15. Aко трябва да избирам между море и планина, винаги, винаги, винаги ще избера морето.
  16. Мечтая да се науча да карам сърф.
  17. От дете имам лунички по лицето, които винаги съм харесвала. Дори смятам, че са страшно чаровни. Харесвам, когато първите пролетни слънчеви лъчи, жулват кожата на лицето ми и с всеки изминал ден започват да се появяват все повече и повече лунички по нослето и бузките ми.
  18. Не обичам много грим по лицето. Смятам, че ме състарява. Използвам само много лек фон дьо тен, сенки за вежди, спирала и бронзираща пудра, която използвам като руж.
  19. Пристрастена съм към мобилния си телефон и социалните мрежи. Мога да живея в Инстаграм 🙂
  20. Обожавам сентенциите на Радой Ралин. Може би няма друг като него, който да се е изразил толкова конкретно и вярно за хората и живота. Смятам, че ако можеше да се направи адекватен превод на мислите му на английски, щеше да е световно известен. Селекцията ми от любими цитати на Радой Ралин можете да прочетете ТУК.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady

Travel goals: Сребърният храм

12 неща, които взимам с мен през лятната ваканция

9 интересни факта за Фонтана Треви, които може би не знаете

Макси роклята и няколко идеи как да я носим

5 неща, които си купих през изминалата седмица

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]