12 неща, които взимам с мен през лятната ваканция - Spring Lady

Spring Lady

12 неща, които взимам с мен през лятната ваканция

Това лято може и да не е най-слънчевото и хубаво лято, което сме имали, но в мен винаги остава надеждата, че времето ще се оправи следващата седмица и че ще има слънце и 30 градусови жеги. И така седмица след седмица прекарани в надежди и половината от лятото вече си замина 🙂 Това обаче не ме спира да планирам морски пътувания, затова в този пост ще споделя с вас кои са нещата, които задължително взимам с мен.

 

Дънковите къси панталонки са просто must have. Комбинират се еднакво добре с всичко и са подходящи както за през деня на плажа, така и вечерно време за разходки и ресторанти. В комбинация с високи обувки и изчистен топ са идеално решение и за партита.

Шапка – къде без нея? Предпазва от горещините и слънцето, а снимките, когато съм с шапка винаги са една идея по-колоритни 🙂

Бански и плажни чехли. Тази година реших да заложа на розов бански с дискретен флорален мотив. Чехлите в розово злато ги купих от едно малко сладко магазинче, разположено в малките и тесни улички на Готическия квартал в Барселона.

 

 

В козметичния си несесер винаги взимам с мен 5 продукта: слънцезащита, body лосион, електрическата ми четка за зъби, парфюм и крем за лице. Много харесвам слънцезащитното олио на Bioderma, защото попива бързо, не остава мазни следи и ухае прекрасно.

Всяко лято използвам два вида лосиони за тяло – един с блестящи частици и един без тях. В случая това са:

Boucheron Quatre с блестящи частици. Това може би е най-добрия лосион от този вид, който присъства на пазара. Силно го препоръчвам, ако харесвате такъв завършек на кожата си.

Другият лосион, който е с вълшебен аромат е Armani Si.

 

Електрическата ми четка за зъби Panasonic, модела е EW-DL75. Тъй като смятам, че хубавите бели зъби и прекрасната усмивка отключват много врати в общуването ми с хората, никога не правя компромиси с тях. Буквално не тръгвам никъде без тази четка, защото с нея ги почиствам хем лесно, защото косъмчетата й са екстра фини, хем перфектно. Достигам лесно дори до най-труднодостъпните места. Случвало ли ви се е почистването на мъдреците ви да е кауза пердута? Защото на мен доста често. Е с Panasonic EW-DL75 реших и този проблем. Всичките ми зъби са брилянтно измити и скърцат от чистота.

 

 

Ароматът, който ползвам в момента е BVLGARI Omnia Pink Sapphire, много летен и свеж, страхотен за сезона.

Clarins Multi Active Joir е кремът за лице, който ползвам от години. Това е вълшебен продукт, който винаги присъства в несесера ми.

И въпреки, че почивката е, за да се отърсия от ежедневните си ангажименти и напрежение, не мога да пътувам без лап топа си, ей така за всеки случай, ако нещо ми се наложи 🙂

Слънчевите очила са просто задължителни за всеки ден и всяко пътуване. Това всъщност са и любимите ми аксесоари. Не излизам без тях, дори и през зимата и винаги взимам по 3-4 чифта с мен, независмо къде и за колко време пътувам. Tези три модела са Ray Ban от Grand optics.

И последният елемент от моя списък е книгата, някое интересно заглавие, което да ме „погълне“ докато мързелувам на плажа.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady

 

Макси роклята и няколко идеи как да я носим

5 неща, които си купих през изминалата седмица

Лятото принадлежи на белия деним. 20 идеи как да го носим

Любимата ми домашна морковена торта с маскарпоне

9 интересни факта за Фонтана Треви, които може би не знаете

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]