Готови ли сте за близък план? - Spring Lady

Spring Lady

Готови ли сте за близък план?

Когато излизате сутрин за работа, когато имате среща с приятелки, когато не сте спали цяла нощ или когато се чувстватe толкова уморени? Трудно е да отговорим с „да“ на този въпрос, защото градската джунгла ни сблъсква с толкова много изпитания за кожата – замърсяване, стрес, умора. Какъв близък план, когато щетите са така очевидни?

Истината е, че всички градски момичета се борим с едни и същи проблеми, свързани с кожата на лицето – склонност към сив тен, липса на блясък, зачервявания, преждевременно стареене, сухота и дехидратация. И нито един бюти режим на телефона не може да прикрие това, без да бъде очевидно, че сме прибегнали до тези екстри на технологиите, за да прикрием несъвършенствата на лицето си.

Няма как да избягаме от замърсяването, стреса и умората, но пък може да помогнем на кожата ни в неравната битка с тях и да прикрием недостатъците без да прибягваме до тежки слоеве грим и козметика, които през целия ден усещаме като втора кожа върху лицето си и които стоят така неестествено. Но за целта се налага да полагаме в пъти по-големи грижи за себе си, да подбираме правилните продукти, да не пренебрегваме бюти ритуалите, козметичните и дерматологичните процедури.

Да, ежедневната грижа за кожата във вид на козметични продукти е много важна, но това, което най-много ще ни помогне за запазване на свежия й вид в дългосрочен план са процедурите, направени в салон. Те подхранват кожата в дълбочина и ефектът от тях е наистина видим. Ключовото тук е да изберем правилното място и правилния специалист, които да се погрижат за лицето и тялото ни. Такива, които поддържат висок стандарт, защото за съжаление с всеки изминал ден салоните за красота, които предлагат некачествени услуги стават все повече.

Едно такова любимо мое място е ES Studio в кв. Изток в София. Попаднах на него преди малко повече от година, когато търсих много добър специалист, който да направи микроблейдинг на веждите ми. Признавам, търсих много, но резултатите, които ми се показваха меко казано не ми допадаха, защото харесвам естествено изглеждащите неща, а техните творения бяха далеч от това. Тогава, малко преди да се откажа попаднах на работата на Ева Серева, която е собственик на въпросното студио. Видях веждите на едно момиче, по които буквално не можех да разпозная къде точно е микроблейдинга, толкова добре беше направен той. Не беше трудно да се реша да поверя веждите си на тази прекрасна дама с естетически усет към красивото и естествено изглеждащото. Изключителен професионалист, който ръководи и цялото си студио по същия висококачествен начин. Цялата й професионална биография говори за това. Ева е една от първите, които завършват световноизвестната школа за микроблейдинг Phibrows през 2015 г. в Белград, обучавана лично от експерта Бранко Бабич. По-късно, като награда за високия й професионализъм, става и международен преподавател към същата академия. Студиото й е официален вносител и дистрибутор на продуктите на Phibrows за България, както и организатор на международните обучения на марката.

През 2017-та година Ева Серева основава ES Academy – академия, в която практикуващи и начинаещи могат да развиват и усъвършенстват своите умения в миглопластиката и микроблейдинга. А академията може да се похвали със стотици завършили и успешно реализирани курсисти, работещи както в страната, така и в чужбина. Те, както и Ева, се стараят с работата си да поддържат онзи висок стандарт в бранша, за който говорих по-горе.

В ES Studio освен микроблейдинг правят и PhiRemoval (премахване на перманентен грим), миглопластика, различни терапии и процедури за лице, като водно и диамантено микродермабразио, микронидълинг, лазерна епилация, маникюр, педикюр и професионален грим.

Оставям и контакти на ES Studio: гр.София – 1113 кв. Изток ул. Фр. Жолио Кюри 16, бл.155, ет.3 тел.: +35988 70 79 241; +35988 403 12 14 https://www.evasereva.com

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

PHIREMOVAL Е НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ НАЧИН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ И МАЛКИ ТАТУИРОВКИ

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА МИКРОБЛЕЙДИНГА И МОЯТ ЛИЧЕН ОПИТ С НЕГО

ДОВИЖДАНЕ СПАДНАЛИ КЛЕПАЧИ

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]