Бледорозови нюанси в косите този сезон - Spring Lady

Spring Lady

Бледорозови нюанси в косите този сезон

Нежно розово, като отражението на последните слънчеви лъчи в пухкавите облаци, видяно през кристалната прегръдка на някое младо шардоне – това е усещането за водещия цвят в пролетната колекция прически на единствените бизнес клас салони у нас Inspire. Ако пък не приопзнавате косата си, боядисана в този цвят, бихте могли да изберете по-тъмни варианти като какаов нюанс или медно кадифе:

ТРЕНД: PASTEL (НЕЖНА ПАСТЕЛНА ИЗТЪНЧЕНОСТ)

Бледорозова коприна. Коафьорите от артистичния екип на марката работят с целия спектър от красиви пастелни оттенъци: бледорозово с кремообразна текстура, лъскава сатенена повърхност и шикозен блясък, пенливо просеко, но с мек финал и контролиран интензитет на цвета. Линията на подстригване е геометрична с агресивно скъсени дължини и явно доловимо корпоративно излъчване, което обаче само с няколко движения на пръстите след 5 превръщаме в стилна urban визия с ъндърграунд привкус.

ТРЕНД: COCOA (КАКАОВИ НЮАНСИ)

Какао, дълбок шоколадов цвят, фин гланциран оттенък. Класическите кестеняви цветове получават фин ъпгрейд през пролетта на 2019г. благодарение на сатенените акценти. Най-добрата новина за този цвят е, че поддръжката е много лесна, особено ако основата ви е тъмна. При тази тенденция търсим задълбочаване на интензитета и омекотяване на нюанса. Забележителен блясък като супер полирана повърхност.

ТРЕНД: Оцветяване с техника color design

Inspire развива като свой патент т.нар. color design или оцветяване на косата с авторски техники, адаптирани спрямо всяка индивидуална коса. Визажистите ни акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето (т.нар контуринг), запазвайки деликатната опушеност в корена и комбинирайки класическите балеаж и омбре за пресъздаване на модерната сега “shadow hair”. Акцентът е върху умелата работа с техниките и рисуване в контура. Кичурите започват на милиметър и половина от корена, за да се придаде деликатна дълбочина.

Тренд: COPPER (МЕДНО КАДИФЕ)

Коафьорите ни разтварят цветът на 2019 LIVING CORAL в мекотата на златните отблясъци и уюта на сладкия кестен. Добавя се интензитета на медта (copper) за индивидуално и характерно излъчване. Професионалните умения никога не са били толкова важни колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия. Точната комбинация между динамичността и приглушеността на оттенъка го прави перфектен за всеки тип кожа.

*Всички тенденции са разработени и реализирани като фотоколекция в България от визажистите на Inspire като моделите в проекта са реални клиенти на веригата.

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]