L'essentiel от Guerlain - Spring Lady

Spring Lady

L’essentiel от Guerlain

Може би ви е направило впечатление, че рядко правя ревю-та на продукти тук и признавам, че това е защото не се случва често нещо да ме впечатли истински, независимо в каква област.
Няма да ви говоря за състава, действието и характеристиките на най-новия фон дьо тен на Guerlain, а ще ви споделя нещо, което е 100% true story, разказ от личния ми опит и впечатления от продукта, натрупани в рамките на 10 дни.

С L’essentiel на Guerlain се сдобих в деня преди заминаването ми за Виетнам, а това беше и единствения фон дьо тен, който „мушнах“ в куфара. Цветът наистина съответства на тена ми в момента, а ревю-тата, които слушах звучаха доста обещаващо. Тук е мястото да отбележа, че винаги използвам праймър преди и безцветна пудра след като нанеса фон дьо тена си. И независимо от това в даден момент през деня лицето ми блесва и ми се налагат корекции. Във Виетнам имах мега натоварена програма и нямах време нито за база, нито за пудра. Нанасях само крем и след това L’essentiel, които независимо от 30 градусовата температура и солидна влага, сякаш се залепваше за кожата ми и не помръдваше. Всеки ден в рамките на 12-13 часа обиколки, плажове, лодки и планини, L’essentiel не се разтече и-зо-бщо, а тенът ми не блесна нито веднъж!

Единственият недостатък е високата му цена, но пък продуктът е много икономичен. Съвсем мъничко количество ми е достатъчно, за да покрие и изглади несъвършенствата на кожата на цялото ми лице. А го прави наистина съвършенно.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

 

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

Beauty откритие – новата грим серия на Filorga

6 козметични находки този месец

Любимата терапия на Джей ло вече и в България

Как спасявам кожата си от зимата?

Какво иска косата ми?

С две ръце ЗА мезотерапията

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]