Beauty откритие - новата грим серия на Filorga - Spring Lady

Spring Lady

Beauty откритие – новата грим серия на Filorga

Не за първи път ще споделя с вас колко важно е за мен тенът на лицето ми да изглежда свеж и равен, а излъчването ми да е на отпочинал човек. Именно затова реших да ви разкажа за три продукта за перфектен тен, на които попаднах съвсем скоро и които ме очароваха. База, флуид (фон дьо тен) и безцветна матираща пудра. И трите от съвсем новата за пазара грим серия на лаборатории Filorga. За тези от вас, които не са попадали на продукти на марката до момента, ще споделя, че Filorga е висок клас медицинска, бяла козметика, чийто продукти за домашна употреба, можете да намерите в по-добрите аптеки. Марката разполага и с широк набор от продукти, които се използват в естсетичната дерматология като филъри и различни коктейли за мезотерапия.

Но нека не се отплесвам прекалено и да започна разказа си конкретно за грим серията на Filorga, която използвам малко повече от седмица.

Първият продукт е регулиращата база, която функционира и като праймър и се нанася преди фон дьо тена. Цветът й е неутрален, а текстурата много финна. Още при първото й нанасяне, усетих как матира повърхността на кожата ми, а порите и неравностите видимо изглеждат по-мънички. Причината за това са стягащия био-фермент и растителния себумен редуктор, които се съдържат в тази регулираща база.

Flash-Nude Флуидът е втората стъпка от серията, след базата. Той играе ролята на фон дьо тен. Признавам, че когато първоначално взех малко количество от него, за да го тествам, бях скептично настроена относно способността му да прикрива несъвършенства, защото консистенцията на продукта е изключително, ама изключително лека. Веднага след като го нанесох на лицето си, обаче, всички съмнения се разсеяха, защото въпреки лекотата си, флуидът покри и изглади перфектно кожата ми. А най-хубавото е, че няма ефект на маска, напротив лицето ми става гладко и без никакъв излишен себум, но в същото време не е сухо и набръчкано.

Финалният продукт от серията съвсем логично е пудра. Къде без пудра, ако искам кожата ми да е матирана и да не блести няколко часа, след нанасяне на фон дьо тена? Flash-Nude Пудрата на Filorga е полупрозрачна и матира мигновенно. Изключително лека е и не изсушава кожата, защото съдържа хиалуронова киселина.

Това, което ми направи най-силно впечатление е, че когато използвам серията, освен, че имам перфектен тен, той си остава перфектен за дълго. В продължение на часове не ми се налага да освежавам грима си, защото не се разтича и лицето ми не се омазнява.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

6 козметични находки този месец

Любимата терапия на Джей ло вече и в България

Как спасявам кожата си от зимата?

Какво иска косата ми?

С две ръце ЗА мезотерапията

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]