Hacienda посреща през август Графа и Ъпсурт - Spring Lady

Spring Lady

Hacienda посреща през август Графа и Ъпсурт

Лятото в Hacienda Beach кипи с пълна сила. На 16 август Графа ще има свой самостоятелен концерт на сцената в Лозенец. На 21 август любителите на черната музика пък ги очаква ексклузивното клубно участие на Ъпсурт.

За пореден път Любо Киров поднесе незабравим концерт за своята публика в Hacienda Beach. Големият български музикант успя да препълни малкия плаж на Лозенец по време на своето участие. Стотици пяха и танцуваха заедно със специалната звезда на вечерта. Феновете се забавляваха с големите хитове на бившия вокал на група „Те“, а аплодисментите не спираха през цялата нощ. Любо изпълни парчета от третият му самостоятелен албум „Както преди“, както и ремикси на по-известните си сингли.

Концертът доведе в морското заведение и неговите колеги Рафи и Свилен от „Остава“. Изпълнителят веднага ги покани на сцената и музикантите заоформиха истинско трио.

фотокредит: Владо Василев

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady

През август споделям 20 факта за себе си

Travel goals: Сребърният храм

12 неща, които взимам с мен през лятната ваканция

9 интересни факта за Фонтана Треви, които може би не знаете

Макси роклята и няколко идеи как да я носим

5 неща, които си купих през изминалата седмица

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]