Какво да НЕ подарявате за Свети Валентин? - Spring Lady

Spring Lady

Какво да НЕ подарявате за Свети Валентин?

Напредва времето, в което да намерим перфектния подарък за любимия човек. А и това си е повече от трудно – независимо дали сте в нова връзка или в дългогодишна такава. Има някои подаръци, които със сигурност е хубаво да избягвате:

Ваучер

Всички сме срещали слогани от рода на: „Не знаете какво да подарите на любимия човек? Подарете най-добрия подарък – ваучер!”. Доста хора падат в клопката на този маркетингов трик, казвайки си „Защо да избирам нещо сам, рискувайки да не го хареса, като може да купя ваучер и да си спестя време”. Голяма грешка! Не я правете!

Карта за фитнес

Без значение колко често партньорът ви ходи на фитнес, това не е готин подарък, както и да го гледате. Да, ще спести пари, но идеята за подарък на Св. Валентин е да изразите любовта си и да зарадвате човека до себе си, а не да му подарявате нещо толкова… ежедневно.

Домакински уреди

Трудно е да се намери романтиката с нов тостер или чайник, дори и да живеете заедно от години. Макар че много хора биха се радвали повече на нов блендер, отколкото на бижута, но все пак нека е на друг ден.

Сексапилно бельо

Всяка година стотици хиляди по света получават като подарък за празника бельо, което им е твърде малко или твърде голямо или просто не е по техен вкус … и го връщат.

Билет за нещо, на което на другия не му се ходи

Ако ходите някъде заедно, бъдете сигурни, че е на място, където и двамата искате да отидете.

Плюшено мече и/или сърце

На пазара има огромно разнообразие от плюшени играчки, но определено сред най-нежеланите са плюшените мечета и червените сърца. Особено за Свети Валентин. Няма по-тривиален подарък за този празник.

Шоколад

Не за друго, но просто е клиширано. А и най-често ще дадете твърде много пари за нещо в красива опаковка.

Ако ли пък се чудите какво е подходящо да подарите за Свети Валентин, можете да прочетете статията ми по темата:

Какво да подарите за Свети Валентин?

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]