Ето как безопасно обеззаразявам въздуха у дома - Spring Lady

Spring Lady

Ето как безопасно обеззаразявам въздуха у дома

Колкото и да не ми се иска, лятото ни напусна, а заедно с него ни напускат и онези прекрасни топли дни, прекарани навън. И независимо колко прекрасна и топла есента, ни предстои все повече да стоим в затворени пространства, връщаме се в офиса, децата тръгнаха на училище, по-малките на детска градина, дори и тренировките ни ще са предимно в затворени зали. Всичко щеше да е съвсем нормално, ако това беше лято като „лято“ и септември, като „септември“. Но за съжаление, тази година нищо не е каквото е било и всичко е с надвисналата сянка на вируса. Това добавя към иначе огромното неудовлетворение от края на лятото и цяла кошница с допълнителни страхове и въпроси. Ще има ли много болни? Ще ни затворят ли? Колегата, с който сме в една стая дали има коронавирус? Здравето на децата в училище подсигурено ли е? Огромна плеада от несигурност и страх изпълва ежедневието ни. Стресът допълнително влияе негативно на имунната ни система, а тази година повече от всякога имаме нужда от това да сме спокойни.

За да си го осигурим трябва да спазваме необходимите мерки, да стимулираме имунитета си със суперхрани, витамини и растителни ектстракти и да се замислим за заобикалящата нас и нашите деца среда. Имам предвид по-конкретно въздуха в затворените помещения, в които стоим. Хубаво е да се погрижим той ежедневно да се обеззаразява. Как? Най-ефективният и икономичен начин е с естествен дезинфектант – UV лампа, която успешно премахва над 90% от вирусите, бактериите и спорите от въздуха. Точно такава си взех у дома.

Лампата е конструирана съвместно от Денис Залински и Инж. хим. Иван Паунов. Производството й е в България и е сертифицирано от Министерство на здравеопазването.

Тя е облицована, което я прави изключително безопасна, както за децата, така е за възрастните. Сертифицирана е и не излъчва вредният за здравето озон. Затова съвсем спокойно може да работи постоянно и в присъствие на хора. Няма никаква опасност за тяхното здраве.

Лампата засмуква въздуха от едната си страна, обеззаразява го чрез ултравиолетови лъчи с дължина 254 нанометра, след което изкарва чистия въздух от другата. UV лъчението уврежда непоправимо ДНК-то на вирусите и бактериите и възпрепятства възможността им да се размножават. Това прави лампата изключително ефективна. Подходяща е за използване във всякакви затворени пространства – у дома, в офиса, в училище, в банки, заведения, спортни зали, които в повечето случаи са с централна вентилация и не се проветряват. Капацитетът й е за помещение с размер около 50 кв. м./100 куб. м. обем, а животът й – 8000 часа.

Голямо предимство според мен е, че лампата е компактна като размер и много лека, която я прави лесно преносима. Т.е. ако отиваме на почивка например или просто за уикенд в хотел, можем съвсем спокойно да я вземем със себе си и да обеззаразим помещението за кратко време.

Само за 30 минути убива над 90% от вирусите, бактериите, спорите и акарите в помещението. Обеззаразеният въздух е благоприятен  и за хора, които страдат от алергии към прах и сенна хрема, като значително облекчава симптомите им.

За запитвания и поръчки: 0885 72 95 85

Освен за индивидуална употреба, фирмата произвежда UV лампи по специални поръчки за производствени предприятия от хранително-вкусовата промишленост, складови помещения, зали за конференции, концерти и събирания, училища, фитнес центрове, кол центрове, пощенски клонове, болници, превозни средства, специализиран транспорт на бърза помощ, гражданска защита, авиокомпании, летища, зъболекарски кабинети и др.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]