С две сърца за нашите деца - Spring Lady

Spring Lady

С две сърца за нашите деца

Замисляли ли сте се, че някои родители са изправени пред трудното решение да се разделят със своето новородено още в родилното отделение? В 75% от случаите причината е бедност, 65% от тях изтъкват лоши битови условия, а 48% споделят, че ще изоставят детето си заради липса на подкрепа…  Това проучване е направено от Фондация „За нашите деца“, предоставяща от години мобилна подкрепа за майките, които има опасност да изоставят детето си. Хората там мобилизират подкрепяща мрежа около тези бременни, в която включват роднини и близки, работят за повишаване на мотивацията и увереността им, че ще се справят с грижите за детето, а при необходимост осигуряват т.н. “пакет за новородено”, който включва всички необходими за посрещането на бебето неща.

Така осигурявайки подкрепа на родителите (финансова и морална) се намалява опасността от раздяла между детето и семейството му. Благодарение на работата на фондацията и в частност работата им по тяхната кауза „Превенция на изоставяне на бебета и малки деца“ само през 2019 година, спасени от изоставяне и трайна раздяла с майките си са 342 деца, а 1428 деца и техните родители са получили социална и психологическа помощ.

Мисля, че е хубаво всеки един от нас да се почувства съпричастен с тази инициатива поне мъничко. Заедно можем да помогнем на повече деца да останат у дома с МАМА. Всичко е възможно със силата на две сърца!

От началото на месец септември Допелхерц започва дългосрочна подкрепа на каузата „Превенция на изоставяне на бебета и малки деца“ на фондация „За нашите деца“. Част от приходите от продажбата на всяка опаковка на Допелхерц Актив Мама и Допелхерц Имуно за деца ще бъдат дарени на фондацията, а очакванията са сумата да достигне около 20 000 лева само за първата година от сътрудничеството.

Ето и малко повече информация за продуктите, включени в инициативата:

Допелхерц Актив Мама е подходящ продукт за планиращи бременност, бременни и кърмачки. Подпомага пълноценното развитие на бебето, подкрепя здравето и имунитета на бременната или кърмеща дама.

Продуктът е перфектна комбинация от 12 витамина, 5 минерала и микроелемента (сред които фолиева киселина, йод, желязо, цинк и магнезий), които пълноценно са комбинирани с Омега-3 мастни киселини, за задоволяване на повишените нужди преди, по време и след бременността.

Допелхерц Имуно за деца съдържа всичко необходимо за подрастващия детски организъм, при който нуждите от правилното снабдяване с хранителни вещества винаги са по-големи. В състава си има висока доза масло от черен кимион, което е богат източник на витамини, микроелементи и полиненаситени мастни киселини, а освен това е един от най-мощните антиоксиданти, познати днес. Освен него Допелхерц Имуно за деца съдържа Витамини А,С, D и цинк, които подпомагат нормалната функция на имунната система, поддържат нормалното състояние на костите и зъбите и подпомагат зрението на детето.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]