Божествената баня на J’adore - Spring Lady

Spring Lady

Божествената баня на J’adore

От незапомнени времена жените са превръщали банята в момент на удоволствие, спокойствие и изтънченост. Това безценно време е като среща със себе си, в която се наслаждаваме на смесването на аромати и текстури, омекотяващи и разкрасяващи както кожата, така и душата.
За тази непреходна интерлюдия J’adore предлага ритуал за баня, изпълнен със сетивни удоволствия, които отдават почит на акордите на този легендарен флорален букет. Този емблематичен момент на интимност е подписът на J’adore, още от оригиналния филм с вана от разтопено злато на Мондино до модерният гинекей, предвождан от Чарлийз Терон пред камерата на Ромен Гаврас. Днес церемонията за баня на J’adore e oркестрирана около няколко момента, с ново, нежно разпенващо се олио за вана и душ, и Lait Sublime – разкрасяващо мляко за тяло, последвано от Gelée d’Or — искрящ блясък за тяло, озаряващ кожата.

J’adore, ритуал на злато и вода
Сякаш потопена в непреходен лукс, тя се отдава на удоволствието да се грижи за себе си, изпълнявайки последователно стъпките на прецизно оркестриран ритуал.

Привлечена от златната капачка, която изглежда привидно жива с автентичната си извивка, минаваща през легендарното бижу-амфора, тя открива олиото за вана и душ. Изливайки коприненото олио в дланта си сетивното удоволствие е моментално. Топящата му се текстура се плъзга по кожата, обличайки я в чувствена мекота. Много бързо, при контакт с вода, олиото се трансформира в лека, парфюмирана пяна. Флоралните аромати на J’adore се разгръщат, водени от Жасмин и следвани от всичките цветя, които оцветяват неговия букет. Усещането за чистота и свежест се сливат с това на коприна, плъзгаща се по кожата в обгръщащо удоволствие.


Вече излезнала от банята, тя посяга към заобления флакон с извивки на Lait Sublime — разкрасяващо мляко за тяло, взимайки щедро количество от него, лесно за нанасяне и моментално абсорбиращо се. Текстурата му е лека, флуидна и вкусно парфюмирана. Обогатено с памуков нектар, остава нежен, хидратиращ воал върху кожата. С екстракта си от цвят от Жасмин, това мляко удължава първите нотки, които вече банята е оставила върху кожата. Флоралният букет на J’adore разцъфтява деликатно и нежно…

  
Най-накрая идва моментът да завършим този ритуал за красота със скъпоценен нов жест.
Представен в щедра заоблена стъклена опаковка със златна капачка, новото Gelée d’Or — блестящ гел за тяло, ви кани да нанесете няколко златни капки с върха на пръстите си. Чувствено и атрактивно, гладката му, блестяща текстура, проблясваща с фини частици злато, е обогатена със седеф. Нанесено леко, привлича погледа, добавяйки лек блясък на деколтето и раменете. Фино и свежо, абсорбира се лесно и оставя следа на проблясващо злато, което украсява кожата.
Няколко капки от подхранващото, копринено Huile Divine — сухо копринено олио за тяло и коса, и кралицата J’adore е готова, след ритуала си за баня, изпълнен с екстремен лукс и изтънченост.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]