Hada Labo Tokyo вече и в България - Spring Lady

Spring Lady

Hada Labo Tokyo вече и в България

Миналата седмица на изискано събитие в автентична източна обстановка ни беше представена най-популярната японска козметика Hada Labo Tokyo – традицията за красотата среща иновацията за младостта!
Японската философия за красота се корени в идеята, че продуктите трябва да работят в хармония с кожата. Вдъхновен от тази мъдрост, иновативният бранд Hada Labo Tokyo е създаден, за да се бори с естествената загуба на хиалуронова киселина.


Благодарение на уникалната си формула със Супер Хиалуронова Киселина (изключителна комбинация от три вида хиалуронова киселина), Hada Labo Tokyo предлага на кожата мощна хидратация за ефективно намаляване на бръчките и възстановяване на сиянието.

Всички продукти са с много леки формули и без аромати, което лично на мен много ми допада. А за настоящите и бъдещите фенове на марката ще споделя, че продуктите могат да бъдат открити ексклузивно в магазини dm.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]