Подарявам ви Nissan Micra за един прекрасен летен уикенд - Spring Lady

Spring Lady

Подарявам ви Nissan Micra за един прекрасен летен уикенд

Обичам да шофирам, това ми дава усещане за свобода и независимост и честно казано тотално съм се „срастнала“ с личния си автомобил. Ходя абсолютно навсякъде с него, освен из градинките, разбира се. Определено мога да кажа, че не ми харесва разделението на „мъжки“ и „дамски“ автомобили, тъй като в днешно време малкият размер и добрата маневреност на колата са от голямо значение. Особено ако и вие като мен шофирате предимно из улиците на София, където местата за паркиране са толкова малко, а размерът им миниатюрен. В такива моменти съм сигурна, че всеки водач би оценил качествата на един малък и много маневрен автомобил, независимо от какъв пол е. Днес ще ви разкажа за новия Nissan Micra, който определено „знае“ как да се побира в малки пространства и е перфектен за града.

Имах удоволствието да тествам Micra съвсем наскоро и трябва да призная, че още щом я видях, тя ме очарова със своите елегантни линии, красиви светлини и изискан интериор. Според мен именно страхотният й дизайн е най-голямото й предимство. На пръв поглед малка кола, но доста просторна отвътре, както отпред, така и отзад, изключително пъргава, маневрена и лесна за паркиране. Смятам, че е много подходяща за всички активни хора, които живеят забързан начин на живот в големия град и ценят удобството и времето си, както и за майки с деца. Отзад има достатъчно място за детски столчета, а багажника е голям и спокойно може да побере детска количка.

Micra дава възможност за индивидуално персонализиране на джантите, корпусите на огледалата, корите на вратите, седалките и арматурното табло. Колата е оборудвана със системи за интелигентна мобилност на Nissan, които улесняват пътуването и увеличават сигурността на пътя. Предупреждава за излизане от лентата без подаден мигач, има система за разпознаване на пътни знаци, парктроник, голяма навигация с тъч скрийн и възможност за синхронизиране на телефона с автомобила. Тествах Micra и извън града – по пътя от София до Боровец. Направи ми впечатление, че вози изключително комфортно и меко. Въпреки малкия си 1.0 двигател, ускорява бързо, а средният разход от 4.1 л/100 км я прави много, много икономична.

Определено Nissan Micra ме впечатли, ето защо реших да организирам giveaway, с който да го подаря на една от вас за един вълнуващ уикенд.

За да участвате в томболата, е необходимо да изпълните няколко условия:

Да следвате @blagomira.springlady в Instagram;

Да следвате @nissanbg в Instagram;

В коментар да отбележите две свои приятелки, които също биха искали да спечелят компанията на Nissan Micra за един уикенд.

Срокът за участие е от 04 до 15 юли 2019 г., а на 16-ти на случаен принцип ще изтегля късметлията и ще го обявя в стори. Можете да участвате с до 6 коментара. Успех!

 

*задължително условие за ползване на уикенда е печелившото лице да има актуална шофьорска книжка;

*срокът за ползване на наградата е до 15-ти август 2019 г. включително.

1 Comment
Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]