Как по-лесно да възстановим увредената от слънцето кожа - Spring Lady

Spring Lady

Как по-лесно да възстановим увредената от слънцето кожа

Новата патентована технология Dermalinfusion може да върне мекотата и блясъка на лицето и не само да отговори 100% на всички нужди на кожата ни, но и да прибави допълнителни ползи. “Dermalinfusion е първата и единствена терапевтична система с моментален и дълготраен ефект. Неинвазивната 3в1 технология светкавично регенерира и ремоделира кожата.” – разказва козметологът от Jewel Skin Clinic – Анелия Генчева. Едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа без да е необходим възстановителен период. Препоръчва се дори на бременни жени и кърмачки. Терапията е отличен избор както за лице – включително деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

“Тази усъвършенствана трифазова технология съчетава последно поколение дермабразио, което много нежно и деликатно ексфолира кожата, като отстранява мъртви клетки, бактерии и замърсявания. Всичко се случва едновременно – ексфолиране, екстракция и инфузия. Микроциркулацията е подобрена, кожата е  почистена в дълбочина и точно в този момент се вливат мощни антиоксиданти и ценни нутриградиенти.” – разказва за терапията Анелия Генчева. Терапевтично процедурата повлиява дори резистентното акне, хиперпигментирана, дехидратирана и увредена от слънцето кожа. Провокирана е  стимулацията на колаген и дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени. Използвайки системата Dermalinfusion BODY можем да третираме и сухата, груба и хиперпигментирана кожа на ръцете, краката, гърба и гърдите. Dermalinfusion е най-добрият избор за подмладяване и поддържане на здравословен сияен блясък. Всяка терапия може да бъде адаптирана към  индивидуалните нужди на кожата.

Резултатът е ревитализирана, копринено гладка като стъкло кожа, озарена с най-свежия тен. Още след първата процедура са премахнати черните точки под повърхността на кожата. А серия от 4 до 6 процедури ще ускори съживяването, изчистването и подмладяването на кожата.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]