Гръдни импланти – най-надеждното изследване с Braster Pro - Spring Lady

Spring Lady

Гръдни импланти – най-надеждното изследване с Braster Pro

В днешно време да си сложиш силикон в гърдите вече не е чак толкова скъпо и екзотично начинание. Операцията се превърна в много достъпна дори за жените със средни доходи. Това е и причината от 1962 година насам, когато в САЩ са поставени първите импланти, броят на дамите, които са увеличи гърдите си, непрестанно да нараства. Според ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) между 2000 г. и 2016 г. операциите за поставяне на импланти в гърдите се увеличават с цели 37%, а възрастовият диапазон постоянно намалява. Ето защо жените с гръдни импланти, които са на възраст между 19 и 34 г. представляват 57,9% от всички жени с поставени импланти, а тези на възраст между 35 и 50 г. са около 32,5%.

А ето и още няколко итересни факта за имплантите:

През 2016 г. в света са сложени гръдни импланти на 1 500 000 жени, като броят на дамите в САЩ е най-голям – около 400 000, следвани от Бразилия – около 250 000 и Германия с около 60 000.

Най –много дами с импланти на глава от населението, съвсем логично има в Бразилия, следвани от Гърция, Италия, Колумбия и САЩ.

Изключително важно е дамите с поставени гръдни импланти да не пропускат контролните си прегледи, да се самоизследват и самонаблюдават, като при всяка промяна в състоянието на гърдите им – в размера, формата и твърдостта им, при поява на бучки и неравности или болка да потърсят незабавно мнението на квалифициран специалист. Особено важни са образните изследвания – Braster Pro, ултразвук и мамограф. Braster Pro, който е НАЙ-СЪВРЕМЕННИЯТ МЕТОД ЗА РАННА ДИАГНОСТИКА НА РАК НА ГЪРДАТА дава възможност на жените с гръдни импланти да правят изследвания не само за рак на гърдата, а и за следене на самия имплант!

Основното предимство на апарата е, че няма никаква радиация, т.е. прегледите могат да се осъществяват по няколко пъти през годината, без дамите да бъдат облъчвани. Също така Braster Pro не среща никакви затрудния при прегледите на плътни и едри гърди, както и на гърди с импланти, за разлика от ултразвука и мамографа.

Braster Pro дава възможност да се откриват злокачествени образувания, които остават невидими за ултразвука. Технологията позволява да бъдат откривани изменения в млечната жлеза още в най-ранен стадий на развитие с размер от едва 3 мм, а открит толкова рано, туморът е напълно лечим!

 

Изследването е изключително точно и бързо. Основава се на контактната термография, който е метод за функционално изобразяване на даден орган. Един от сигналите за наличие на рак на млечната жлеза може да бъде повишената температура на кожата там. Именно тази промяна улавя Braster. Специално разработената му матрица, съдържа в себе си тънък слой течно-кристална емулсия. При допиране на устройството до кожата на гърдата, върху матрицата се появява цветно изображение, което представлява разпределението на температурата във вътрешната тъкан. За няколко минути Braster прави около 45 термографски образа, които се изпращат за анализ от изкуствен интелект във фирмата производител в Полша. Резултатите от изследването се получават обратно до няколко минути. Ако има някакви индикации за туморни клетки, пациентката се изпраща за допълнителни изследвания при мамолог.

Важно е да се отбележи, че системата Braster Pro не регистрира доброкачествени лезии, които не са васкуларизирани или са слабо васкуларизирани, като фиброаденоми с понижена васкуларизация или калцирани фиброаденоми, кисти, дуктална ектазия, липоми и микрокалцификации.

Ако ви е интересно да научите как точно протича самия преглед с Braster Pro, можете да откриете личния ми разказ тук:

КАК ПРОТИЧА ПРЕГЛЕДЪТ С BRASTER

 

Ето и списък с местата, където можете да отидете и да се прегледате с Braster:

 

МЦ “Майчин дом”, София

ДКЦ 5 “Света Екатерина”, Варна

МБАЛ “Д-р Братан Шукеров”, Смолян

МЦ Първа АГ “Света София”, София

Национален съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ /НСАГДП/, Пловдив

МЦ “Авицена”, Кърджали

Българска Асоциация на професионалистите по здравни грижи /БАПЗГ/, София

МЦ “Лора”, София

МЦ “Д-р Г. В. Миркович” ЕООД, Сливен

Медицински Институт на МВР, София

УМБАЛ “Проф. Д-р Стоян Киркович”, Стара Загора

ДКЦ 11, София

Център за грижа за пациенти с онкологични заболявания “Дара Хелп”, София

Детокс център, София, кв. Павлово, ул. „Купените” 10

 

Фирма “Интер Бизнес 91” ЕООД е официален представител на полската компания Braster, разработваща иновативни технологии за термографско изследване за рак на гърдата въз основа на контактната термография и термодермалния ефект.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

 

Иновации в гинекологията – лазер връща здравето и самочувстието на жената

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

6 козметични находки този месец

Как спасявам кожата си от зимата?

Какво иска косата ми?

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]