5 прекрасни подаръка за 8-ми март - Spring Lady

Spring Lady

5 прекрасни подаръка за 8-ми март

Не е нужно да ви убеждавам, че не само на 8-ми март, но всеки ден е нормално да се показва уважение и обич към нас жените. Всяка от нас има по няколко изключително значими жени в живота си – майката, която ни е дала живот, баба ни, при която сме прекарвали празници и летните ваканции, сестра ни, с която можем да споделим всичко и най-добра приятелка, с която винаги можем да се забавляваме и посмеем в някое хубаво заведение. 8-ми март е просто един повод, който да създаде празнично настроение– повод да си сипем чаша хубаво вино, да ни бъде цветно, усмихнато, да направим жест, да си подарим подаръци, да си обърнем внимание и да помечтаем.

Ако все още не знаете какво да подарите на най-ценните жени в живота си, на помощ идвам аз с моят списък с прекрасни и практични идеи за подаръци.

Трендът неоново зелено и как да го носим, без да изглеждаме като светофар

Козметика

Класически подарък за празника е козметичния несесер. В момента Lierac имат много приятно предложение- комплект Hydragenist в пастелно розово, който включва хидратиращ гел-крем и хидратираща гел маска, поместени в много елегантен несесер. Хидратиращ гел-крем е специално разработен за нуждите на нормална и комбинирана кожа. Осигурява интензивна хидратация и тонизиране, изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка и има незабавно матиращо действие. Хидратиращата маска пък осигурява мигновенна хидратация със своят състав от кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали.

 

Ако искате да сте иновативни и да изненадате приятно майка си, сестра си или най-добрата си пиятелка, можете да изберете козметичен продукт на най-новата за нашия пазар корейска козметика JOWAE. Аз съм се спряла на два продукта от хидратиращата им серия – хидратиращ спрей в комбинация с хидратиращ крем. В спреят има цвят от сакура, което прави аорматът му много свеж и флорален. Предназначен е за употреба след почистване на кожата, като я подготвя за последващия хидратиращ ритуал.

Хидратиращият крем пък е с гелокремообразната текстура и незабавно се разтапя по кожата, като оставя приятен аромат на жасмин и кедър.

А какво ще кажете за един чифт слънчеви очила?

Аз ще кажа, че предвид наближаващата пролет, когато слънцето все по-щедро ще ни радва с присъствието си, един чифт слънчеви очила биха били идеален подарък за нашата майка, сестра или най-добра приятелка. А и за нас самите, защо не. Допълнителен стимул ни дават и прекрасните Grand & Joy optics, където в периода от 05 до 11 март всички модели слънчеви и диоптрични очила са с голямо намаление от 30% до 70%.

Кой не обича макарони?

Кутия вълшебно вкусни и красиви френски макарони според мен е бюджетен вариант, който ще зарадва всяка една дама, защото като се замисля, не се сещам за нито една жена, която да не ги обожава!

  

 

Цвете

Знам, че ще бъде прекалено тривиално, но повярвайте ми, когато една жена получи цвете в този специален ден, определено ще се почувства специално. А вариантите са много – можете да си купите растение в саксия или пък красива аранжировка от прясно изрязани или пресовани цветя.

Цветни страсти или 20 визии с флорални мотиви

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Living coral – цветът на 2019-та и няколко идеи как да го носим

Моят уикенд градски маршрут

Днес споделям 16 неща за мен

Моята интерпретация на леопардов принт

Моите ритуали в борбата с белезите на умората

6 козметични находки този месец

Как спасявам кожата си от зимата?

Какво иска косата ми?

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]