Аххх, този червен маникюр - Spring Lady

Spring Lady

Аххх, този червен маникюр

Някой наричат червения маникюр класически, други го смятат за секси, трети за капризен. За мен е всичко това в едно, а също и мнооого любим, правещ впечатление, елегантен, стилен и винаги на мода! Никой друг цвят не изглежда толкова луксозно. Кара ме да се чувствам зряла, секси, а освен това лесно го съчетвам с почти всякакво облекло и стил. J

Освен любимият ми лак за нокти в този цвят, ще споделя и 3-те задължителни правила, с които се съобразявам, когато правя червения си маникюр, за да не превърна предимствата му в недостатъци:

  1. Ноктите ми трябва да са оформени перфектно.
  2. Кожичките ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са безупречни.
  3. Кожата на цялата ръка – добре хидратирана.

Miracle Gel, 444 Off with her Red! на Sally Hansen е най-прекрасното червено, по мое мнение. Лак за нокти с траяност на гел, но без да се изпича. Е, малко пресилено. На моя маникюр издържа 6-7 дни, което си е постижение за лак. Четката е широка, консистенцията плътна, нанася се лесно и покрива перфектно. Флаконът е 14,7 ml.

Спомням си преди около 2 години, при навлизането на марката в България, вносителят ми изпрати едно шишенце с този цвят, а аз се влюбих в него безвъзмездно. От тогава се сдобих и с още 4-5 цвята от Miracle Gel-а, всичките еднако качествени. Бранда не е широко разпространен на пазара, откривам ги само във верига магазини dm.

Приятно лакиране, момичета 🙂

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]