КОЖАТА СТАРЕЕ. СПРЕТЕ Я! - Spring Lady

Spring Lady

КОЖАТА СТАРЕЕ. СПРЕТЕ Я!

Младата кожа е стегната, сияйна и без бръчки. С времето обаче ние остаряваме и в кожата ни настъпват промени, които са най-видими в областта на лицето. След около 25-ата година започват да се появяват първите линии и бръчки. По-късно кожата губи обем, най-вече в зоната на бузите и скулите. След 50-ата година основният проблем на стареенето става загубата на еластичност. Кожата започва да губи своята стегната структура, става тънка и губи блясък. Така се формират и бръчките, които са постоянно видими. С времето веществата, които поддържат кожата гладка и плътна, намаляват и тя губи своя стегнат вид. От този момент процедурите и продуктите против стареене трябва да имат комплексно действие, така че да се борят със загубата на еластичност, увисването, бръчките и сивкавия цвят на кожата.

Най-големият проблем си остава загубата на обем, като 100% от хората, борещи се със стареенето, страдат от загуба на обем. Някои казват, че изглеждат тъжни, други – че имат прекалено много кожа около клепачите или че имат бръчки по челото. Общото между всички тези оплаквания е, че те са свързани именно със загубата на обем. Това се случва във всички слоеве на кожата. Най-общо казано, кожата хлътва навътре поради загуба на подкожни мазнини, а лицевите тъкани се преразпределят.

Това допълнително се ускорява при хората, които водят нездравословен начин на живот. Те започват да страдат от загуба на обем на лицето много по-рано от онези, живеещи здравословно. А основното нещо за контролиране или забавяне на тези процеси си остава превенцията и воденето на добре балансиран във всеки един аспект живот. Хидратацията е много важен аспект, така че пиенето на много вода е доста добра идея. Също така добре балансирана диета и здравословен начин на живот по принцип могат да противодействат на загубата на обем на лицето.

КАКВО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НАЙ-МНОГО ПРИ ЗАГУБА НА ОБЕМ?

Попълването на обем с инжекционни хиалуронови филъри е сред най-добрите методи. Могат да се постигнат максимално естествени резултати, които да са незабележими, а в същото време да придадат свеж и по-младежки вид на лицето. Но това може да бъде направено само от опитен дерматолог, който използва високо качество продукт. Такива например са висококачествените хиалуронови филъри MaiLi. Формулата им е разработена чрез използване на технологията Oxi Fee, която дава възможност да се използва 24% по-малко филър за постигане на несравним обем, гъвкавост и изпъкване с изключителна дълготрайност на цялата гама продукти. MaiLi разполага с 4 вида филъри в зависимост от това дали ще се използват за изглаждане на бръчки и линиите, за добавяне на обем или просто за по-добър и свеж вид на кожата. Вариантите MaiLi Volume и MaiLi Extreme са предназначени именно за увеличаване обема и реконструкция на лицето и за заличаване на дълбоки вдлъбнатини в кожата.

Допълнителното стимулиране на колагенообразуване чрез радиочестотни процедури или лазерни такива също е с препоръчителен характер, а комбинацията между всички тези терапии  води до много естествени резултати, защото съгласете се, естественият вид е най-важен.

Грижата в къщи също е от съществено значение за запазване добрата форма на кожата. Хубаво е да се използват подукти, чиито съставки подсилват кожната структура, повишават еластичността и подпомагат запълването на дълбоките бръчки.

Официален вносител на висококачествените филъри MaiLi е Bul Med Consult.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ФИЛЪРЪТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕНА

MEDICAL AESTHETIC BUSINESS FORUM #9

ПЕПТИДИТЕ СА КЛЮЧЪТ КЪМ КРАСИВАТА КОЖА

NUERA TIGHT МЕ ИЗБАВИ ОТ ЦЕЛУЛИТА И СТЕГНА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО МИ ЕДНОВРЕМЕННО

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЧОВЕШКАТА БИБЛИОТЕКА

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]