ФИЛЪРЪТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕНА - Spring Lady

Spring Lady

ФИЛЪРЪТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕНА

Инжектирането на хиалуроновите филъри се превърна в една от най-предпочитаните естетични процедури в световен мащаб. Предназначението им е да попълват бръчки, хлътнини и неравности по лицето, в зоните, където има изчерпване на тъкан и костна подложка. Идеалната цел, а именно хармонизиране и подмладяване на лицето, се постига обаче само при коректно инжектиране. Когато филърите не са поставени адекватно и се предозира с количеството, особено в зони като устни и скули, се наблюдава т.нар. синдром на препълненото лице. Той се изразява видимо в небалансирана средна част на лицето, преекспонирано и неестествено излъчване и натежаване, особено при мимики като усмивка, смях, намръщване.

Светът в последните години се напълни с гротескни лица, които са злоупотребили със средствата на естетичната медицина. А видът им отблъсква много жени и мъже, които се опасяват, че в момента, в който си поставят филър ще заприличат точно на тях. Именно този мит искам да оборя днес, защото не инжектирането на филъра е причина лицата да изглеждат по такъв отблъскваш начин, а предозирането с него. Истината е, че, когато филърите се използват с мярка и с правилната техника, могат да се постигнат максимално естествени резултати, които да са незабележими, а в същото време да придадат свеж и по-младежки вид на лицето. Т.е  човек може да бъде себе си, носейки житейската мъдрост на годините, но изглеждайки с 5, а защо не и с 10 години по-млад.

Признавам, че и аз бях точно от този тип хора, които се притесняваха да си поставят филър, заради твърде обемните лица и устни, които ме заобикалят ежедневно. Винаги съм харесвала естествените неща, форми и излъчване и няколко години отказвах на всички предложения за поставяне на филър именно от страх да не се промени лицето ми. Но с годините забелязах, че постепенно устните ми, които по рождение не са плътни, започнаха да губят все повече от обема и свежестта си. Получи се и лека асиметрия в долната устна, тъй като плътността от дясно започна да изчезва по-бързо. Тогава реших да се доверя на д-р Снежана Атанасова и след консултация да ми бъде поставен филър, който да увеличи леко обема на горната устна и да изравни асиметрията в долната. Поставихме 0,5 мл, с което постигнахме точно този резултат, за който мечтаех – естествено красиви, свежи и подхранени устни, без изобщо да си личи, че в тях има филър. Именно това е и идеята на тази статия. Филърите в лицето могат да изглеждат много естествено и въобще да не си личи, че ги има, стига да се използва правилния продукт в съчетание с правилната техника на поставяне. Процедурата задължително трябва да се извърши от лекар дерматолог, а продуктът да е най-високо качество.

Причината да ви разказвам всичко това е MaiLi една нова марка филъри, които от известно време е на българския пазар. MaiLi е висококачествен хиалуронов филър за лице, разработен чрез използване на технологията Oxi Fee, която дава възможност да се използва 24% по-малко филър за постигане на несравним обем, гъвкавост и изпъкване с изключителна дълготрайност на цялата гама продукти. MaiLi разполага с 4 вида филъри в зависимост от това дали искате да изгладите бръчките и линиите, да добавите обем или просто кожата ви да изглежда страхотно. Така че попитайте вашия дерматолог за този филър, когато решите да коригирате нещо по лицето си.

Така например MaiLi Volume и MaiLi Extreme са предназначени за увеличаване обема и реконструкция на лицето и за заличаване на дълбоки вдлъбнатини в кожата.

MaiLi Precise пък е предназначен за естетична терапия на фини линии и вдлъбнатини в кожата. С него може да се попълва и слъзната падина, която иначе дава толкова уморен вид на лицето. А ако също като мен искате да хидратирате и съвсем леко да увеличите обема на устните си, MaiLi Define е подходящия вариант, тъй като е идеален за запълване на дълбоки бръчки и реструктуриране на устните.

В следващите статии ще разкажа повече за това как реконструкцията на лицето и попълването на слъзната падина могат да изглеждат естетически добре. А вие не забравяйте, че за всичко това трябва да се доверите на лекаря си: ако е висококвалифициран, обикновено ще направи фини намеси, които наистина ще ви превърнат в по-млада версия на себе си.

Официален вносител на висококачествените филъри MaiLi е Bul Med Consult.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

MEDICAL AESTHETIC BUSINESS FORUM #9

ПЕПТИДИТЕ СА КЛЮЧЪТ КЪМ КРАСИВАТА КОЖА

NUERA TIGHT МЕ ИЗБАВИ ОТ ЦЕЛУЛИТА И СТЕГНА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО МИ ЕДНОВРЕМЕННО

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЧОВЕШКАТА БИБЛИОТЕКА

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]