Дананг, Виетнам е новата дестинация, до която ще Ви отведе Qatar Airways - Spring Lady

Spring Lady

Дананг, Виетнам е новата дестинация, до която ще Ви отведе Qatar Airways

Qatar Airways анонсира старта на най-новата си директна линия Доха – Дананг. Полетите са заложени от 19 декември 2018г. Красивият крайбрежен град е третата дестинация във Виетнам от постоянно разрастващата се глобална мрежа на авиокомпанията.
Първоначално полетите ще бъдат четири пъти в седмицата, изпълнявани от Boeing B787-8 Dreamliner с конфигурация 22 места в салона на Бизнес класа и 232 места – в този на икономична класа.
Qatar Airways оперира до Хошимин и Ханой, които са изключително популярни дестинации за пътуващите от България и света. До столицата на Виетнам авиокомпанията към момента изпълнява по два полета всеки ден, а тези до Хошимин Сити са 10 на седмица.

Дананг се превръща в изключително привлекателна дестинация за туристите от цял свят. От 2008г. насам, ръстът на посетители на тази виетнамска перла е забележителен. С Qatar Airways до новата ваканционна дестинация ще могат да достигнат пътешественици от над 150 държави. За българските туристи, традиционно почиващи в Тайланд, това е нова възможност, с която да се насладят на духа на региона, който много харесват, но в същото време да се докоснат до ново място и да разнообразят изживяването си.

Дананг, един от най-големите градове на Виетнам, е известен със своите спиращи дъха плажове и атмосфера, запазена от времето, когато пристанищният град е бил френска колония. Запечатайте най-щастливите си моменти, любувайки се на неповторимите гледки на Залива Дананг или красивите Мраморни планини. В идеалната за почивка дестинация, има много и за любителите на историята и нейните древни отпечатъци. Добавете към листа от задължителни места за посещение древния град Хай Ан – част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО. Ще откриете низ от забележителни културни и исторически диаманти, чиито неустоим чар ще запазите завинаги. Qatar Airways ще Ви отведе на това магично, завладяващо сърцето място с директни полети от Доха от 19 декември 2018г.
Време е за пътешестие. Планирайте сега Вашето следващо пътуване с Qatar Airways до Дананг. Ако можете да си позволите по-дълга почивка, тогава съчетайте Дананг с Тайланд (Банкок, Пукет, Краби, Чианг Май) или Камбоджа, или Малайзия, и се възползвайте от специални предложения с големи намаления и допълнителни изненади.

Qatar Airways е една от най-бързоразразстващите се авиокомпании в света. Изпълнява редовни полети до над 150 дестинации на 6 континента с нова модерна флотилия от над 200 самолета. Авиокомпанията непрекъснато увеличава броя на дестинациите от глобалната си мрежа, като сред най-интересните вече обявени са Ланкгави (Малайзия), Дананг (Виетнам), Момбаса (Кения).

Посетете официалната страница на Qatar Airways qatarairways.com, вече и на български език, за да се вдъхновите за ново пътешествие, да прочетете за новите дестинации и нови продукти на националния превозвач на Катар, и да резервирате следващото си незабравимо пътуване.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady 

Патая, градът към който няма как да останеш безраличен

Travel goals: При жените жирафи

Travel goals: Доха, която спечели сърцето ми

10+1 любопитни факта за Световно по футбол в Катар през 2022 г.

Travel goals: Сребърният храм

1 Comment
Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]