Нека обиколим света с Qatar Airways. Сега с намаления до 70% - Spring Lady

Spring Lady

Нека обиколим света с Qatar Airways. Сега с намаления до 70%

На 10 септември Qatar airways стартираха страхотна промоция с много голямо намаление на самолетни билети до много дестинации – Малдиви, Сейшели, Сингапур, Занзибар, Пекин и Пукет са само част от тях. Побързайте да разгледате всички оферти ТУК. Промоцията е валидна до 18 септември.

Планирайте сега следващото си пътуване с Qatar Airways и можете да се възползвате от до 70% намаление, както и от големи намаления за хотели и автомобили под наем и намаления за услуги Al Maha meet and greet, налични при закупени самолетни билети на qatarairways.com, вече и на български. Членовете на Privilege Club пък печелят три пъти повече бонусни мили при резервиране на пътуване на qatarairways.com през периода на промоцията, като се регистрират за офертата на qmiles.com.

Qatar Airways е една от най-бързоразразстващите се авиокомпании в света. Изпълнява редовни полети до над 150 дестинации на 6 континента с нова модерна флотилия от над 200 самолета.

A ако искате да научите повече за личните ми впечатления от авиокомпанията, полетите, самолетите и обсулжването им, последвайте този линк: Дългите полети всъщност могат да бъдат приятни.

 

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]