Какво ще подаря за Свети Валентин? - Spring Lady

Spring Lady

Какво ще подаря за Свети Валентин?

Преди анти-романтиците да ме нападнат с думите, че не е нужно да има специален ден, в който да доказвам любовта си, бързам да ви уверя, че аз съм на същото мнение. Но празниците са нещо прекрасно и ако имам още един повод да се почувствам специално, аз нямам нищо против! Още повече, че усещането ми е такова не само, когато получавам, а и когато подарявам красиви неща на любимите си хора. Изненадата, усмивката и радостта в очите им, наистина ме зареждат с положителна енергия.

Ако и на вас денят на Свети Валентин не ви е безразличен и искате да се потопите в неговата атмосфера, като подарите нещо наистина специално, сте попаднали на точното място.

Разбира се, винаги мога да „отбия“ номера с вино, уиски, кутия бонбони или свещ и да наблюдавам как съдържанието на бутилката изчезва, шоколадът се изяжда, а следата от милия ми жест се изпарява. Смятам, че подаръците, не само за Свети Валентин, трябва да са неща, които да имат стойност и оставят спомен. И не! Под стойност нямам предвид задължително скъпи, а такива, които ще се запазят във времето.

Едни от най-ценните подаръци, които съм получила до момента са кюлчета и монети от благородни метали. Моите родители имат практика да подаряват на мен и сестра ми подобни предмети за различни поводи и трябва да ви споделя, че често си ги гледам, защото ме връщат точно в момента, в който съм ги получила, съпровождан с цялото щастие, което съм изпитала тогава. Имам наистина мили спомени, които правят тези моменти много специални за мен.

Това, което ми харесва в тези подаръци е, че те са изключително красиви, перфектно изработени, swiss made, голяма част от тях мога да използвам като бижу, защото си имат верижка, а освен това са произведени в лимитирани серии, т.е. хората, които имат същите подаръци като мен са малко!

Ето защо тази година за Свети Валентин ще подаря такава монета, кюлче или медальон. Има няколко места, на които се предлагат подобни продукти. Аз лично ще заложа на Fibank, защото за мен е важно да съм сигурна в произхода и качеството на подаръка, който правя.

Все още не съм решила какво точно да купя, защото изборът е голям, но съм селектирала няколко варианта върху които се чудя, защото всичките са прекрасни. Сигурна съм, че ще са полезни и на вас:

Сребърна цветна монета за влюбени „Свети Валентин“

Тази тематична монета е супер подходящ подарък за празника. Изработена е от най-висока проба сребро в Новозеландския монетен двор и има нумизматична стойност. Хубавото при нея е, че има слоган „Love is precious“ и се предлага в красива кутия под формата на сърце с кристалчета Сваровски отгоре.

Кюлчето, изработено от благороден метал е много подходящ подарък според мен. Има няколко вида с флорални мотиви, които ми харесват. Хубавото е, че всички те са окомплектовани с верижка от сурова коприна и бижутерска закопчалка и са в картонена луксозна кутия.

Най-силно привлякоха вниманието ми 3 варианта – два, които са златни и един, направен от сребро:

Златно кюлче-медальон „Орхидея“

Златно кюлче-медальон „Дива роза“

Сребърно кюлче-медальон „Водна лилия“, който е по-бюджетен вариант, но ще бъде подарък със същата емоционална стойност.

Медальон под формата на сърчице е нещо, което бих подарила не само за Свети Валентин. И не само на любимия човек. Бих го подарила и на самата себе си, защото това е може би най-любимата ми форма, когато става въпрос за висулка – бижу. Това златно кюлче-медальон „Сърце“, сякаш е вълшебно, защото е с холограма лъчи в средата и надпис LOVE.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]