5 интересни идеи за подарък за Свети Валентин - Spring Lady

Spring Lady

5 интересни идеи за подарък за Свети Валентин

Червени сърчица, приглушена светлина, ухание на ароматни свещи и романтика. Така изглежда перфектния Свети Валентин за повечето дами. Но не и за мъжете. Те определено не са фенове точно на тези неща, освен в самото начало на връзката.

Ако се чувствате вече поизчерпани от към идеи за празника и искате да покажете любовта към любимия човек по различен начин, на помощ идвам аз с няколко идеи за подаръци, които със сигурност ще му харесат, а и на вас също! И ние трябва да сме доволни, все пак Свети Валентин е празник за двама!

Слънчеви или диоптрични очила

В този ред на мисли, едно от най-любимите ми неща преди празника на влюбените са офертите, които правят в Grand optics. Тази година също не прави изключение. От оптиките лансираха промоция 1+1, в която можете да купите чифт слънчеви или диоптрични очила за себе си и да получите подаръчен ваучер за същата стойност, който да подарите на любимия мъж. Прекрасно, нали? Хем той ще е щатлив, хем и Вие като дама също! Повече за промоцията, която е валидна до 16.02.2020 г. можете да прочетете ТУК.

Билети за Уиски и Ром феста

Това е втората добра идея, с която ще зарадвате него и себе си. Ако сте фенове на изтънчените алкохолни напитки, разбира се. Той с удоволствие ще опитва отлежали уискита или ром, а Вие можете да му правите компания с тези напитки или да отпивате глътки от едни от най-висококачетсвените вина в света!

L’HOMME ROCHAS, стилен, френски аромат

Както казва моят приятел „Ароматът е изумителен, предизвикващ сетивата ми да танцуват и каращ и останалите мъже да го желаят“

Вкусният, мьжки Рошас е за елегантния мъж, този, който е мьжествен, но не е арогантен, магнетичен, изключително достъпен, с изумителна харизма. Закачлив и привлекателен. Той притежава вродена изтънченост и е олицетворение на чара.

Най-хубавото е, че върви като допълнение към един друг мой много любим дамски аромат – Mademoiselle Rochas.

Подарете преживяване

Тайничко винаги съм си мечтала някой да ми подари полет с балон, автентичен парапланер или скок с парашут например. Това са емоции, които биха се харесали на всеки мъж и със сигурност няма да останат незапомнении. От къде да купите такъв подарък? От Gift Come True,

Часовник

Това може би е най-любимият аксесоар на мъжете. Традиционен подарък, който винаги ще предизвика радост и усмивка в любимия Ви човек и винаги ще влезе в употреба. Изборът е голям и то зависи от средствата, с които разполагате.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]