Новият JOY by DIOR. Сърце, пълно с радост - Spring Lady

Spring Lady

Новият JOY by DIOR. Сърце, пълно с радост

През 1951, в потайните ателиета на авеню Монтен, фотографът Хенри Картие – Бресон улавя грациозен споделен момент между Кристиан Диор и Лъки, един от неговите любими модели. Тя е невероятна, звънливо смееща се пред дизайера – парфюмерист, който виждаме в профил как също се смее. Радостта им е истинска и соезаема. Т ази темпераментна, бликаща и искрена радост се е превънала в автентичен подпис на къщата. Тази Dior радост винаги ще бъде наша.

Тази сияеща радост датира много отдавна, и е същински лайтомотив, който се корени във флоралният рай на вилата Les Rhumbs и в буйният карнавал на Гранвил. Била е там, видяна в доживотние приятелства, когато Кристиан Диор се потапя в трескавите вечери на бурните двадесети години и баловете, с които висшето общество се е развличало. Появява се отново на повърхността през 1947, в скръбните следвоенни години, когато той връща живота и цвета с революцията на New Look. С тези ярки визии, той оркестрира заразителна радостна експлозия. Сияйните усмивки в илюстрациите на Грюо го заладяват, докато едновременно и вихрушката от полите на жените-цветя и ароматът на първия парфюм на Кристиан Диор го потвърждават: имало е желание за живот и нищо друго!

Този бурен, възклицателен, силно необичаен Dior стил устоява и до днес, като сияйно пиршество.

Да, Dior, oт всеки ъгъл, в една експлозия от цветове, наситена с неговите аромати и лъчисти усмивки, е повече от всякога. Тази радост е разгледана отново в нова версия на JOY. Композирана от Франсоа Демаши, този оригинален Eau de Parfum Intense е излиятелна и ароматна манифестация. Нов изблик на цветя. Призив за живот. Призив за радост.

JOY by Dior. Нашата радост, радостта от Dior

 

“Създадох тази нова версия на JOY на основата на идеята за изобилен изблик на цветя, сияен като фойерверки. Иисках да подчертая чувствения му аспект и да го представя в нова светлина, акцентирайки върху впечатлението, което прави, давайки повече обем на дървесата и създавайки по – чувствен слой.“

Франсоа Демаши, Dior парфюмерист творец

JOY е ефузивно излияние, разноцветна розета, застинала в звездното небе. Преди всичко не се колебайте: потопете се свободно в тези проблясващи фойерверки, които са наслада за душата и сърцето в една експлозия от цвят и звук. Толкова е просто и така загадъчно. Действие. Реакция. Непресметнато, без ясно определена причина. Пълна радост, изцяло събрана в една блестяща усмивка. Експлозивна радост, предадена чрез поразяващата красота на един интензивен аромат.

JOY е парфюм, в който моментът застива и се оцветява, придобивайки нов вид. JOY е аромат на радостта, където цветята празнуват, експлодиращи с цялата си фасетирана красота.

В този интензивен изблик на цветя, Франсоа Демаши прелива кремообразни и дървесни нотки. Експлозия на радост, която оставя след себе си красива разноцветна пищност, шлейф от хиляди цветове.

Флорални фойерверки

Новият JOY, Eau de Parfum Intense , е сияен бликащ букет, обаятелен, преди да разцъфне в буря гръм от цветове. Ярка радост, която омайва сетивата на мига.

Изобилие на цветя

Моменално JOY Eau de Parfum Intense вдига летвата високо, изригвайки в небесата със спрейването на сочни, цитрусови плодове. В този букет Розата е кралица, преплетена с абсолюта и есенции, в чието сърце властва Роза Центифолия от Грас. Силна и завършена, стои дръзко до Жасмин Самбак и Жасмин Грандифлорум, друг идол от Грас, разпонзаваем измежду останалите заради силата си и плодови нюанси и своята „жива“ органична красота.

 

  

Нов за JOY, щрих Ванилия от Мадагаскар се промъква във флоралния хор като гурме изкушение, давайки своята сладка и мека топлина.

Нероли и Сандалово дърво, чувствена искра

Тази нова радост JOY ни се разкрива с Нероли, моменално жив и флорален, омайващ и пленяващ. Разтърсва цветята с едно докосване, давайки им искряща енергия.

До него плавно и кремообразно Сандалово дърво ни обгръща и затопля. Това сандалово дърво притежава изключителни качества, благодарение на много специални условия на култивиране в плантация в Шри Ланка, партньор на Къща Dior.

Отгледани в развъдник, тези скъпоценни дървета са капризни, тъй като растат на случаен принцип. След което биват обвити в пашкул и трансферирани в плантация, където се грижат за тях в течение на две пълни години. Това се отразява на излючителните им качества, включително млечна красота и пищност, които се сливат прекрасно с цветята и действа като фиксатор за техните по-леки нотки.

Накрая богатото Сандалово дърво и жизненото Нероли се комбинират, за да пренесат флоралния хор. Заедно, те подчертават красотата на JOY, акцентирайки на заобленият и изобилен темперамент и дръзко оцветяващи неговия искрящ букет.

Дървесен гранд финал

За тези цъфтящи цветя, украсени с нови нотки, стабилниите дървеса ги дават стабилна основа и украса

Същинска “Гора на цветята” се разкрива в един финален цъфтеж, с нежна следа, към която прелъстителни Мускуси добавят мекота, още по-близка до вашата кожа.

Заедно те срещат лекото и спояващо Сърце на пачули. Придобито чрез дестилация стъпка по стъка, всяка от ноткитее внимателно подбрана, за да се избегне всякакъв земен и почвен намек. Това скроено по мярка пачули е отворено и дружелюбно към всичко цветя, до които стои редом, позволяващо им да искрят ярко.

Всичко това накуп, също както когато ни завладее изблик на радост, тази нова композиция рзкрива флоралност, която е едновременно жизнерадостна и обаятелна, галеща и нежна, могъща и дървесна. Тази експлозия на радостта оставя хиляди цветове след себе си.

JOY, Eau de Parfum Intense

Фасетиран нов флакон

Като майсторски грижливо изработено бижу, флаконът на JOY представлява реинтерпетация на емблематичния за Dior мотив канаж – тръстикова плетка. По-абстрактен, флуиден и модерен, хваща окото и разпръсква светлината благодарение на обработката на стъклото, което играе с контрастите, движението и изтънчеността.

Дълбоко в основата на флакона, звездата „розов компас“ разкрива още един от любимите символи на Къщата. Този талисман за късмет, който винаги е бил ценен и скътан внимателно в сърцето на JOY.

Течността е по-интензивен розов румен цвят, цвят на емоция и на удоволствие. Радостта е вече материализирана, точно в ръката ти.

Дженифър Лорънс Сияен идол

Дженифър Лорънс избухва в смях пред камерата на Микаел Янсон. Можеш да усетиш нейната спонтанна, сияйна енергия и нейната нетърпеливост. Тя се смее широко, сякаш ни предлага парченце истинност. Искрено. Ако изобщо има пример за joie de vivre то това е той.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]