Здравословна и вкусна закуска - Spring Lady

Spring Lady

Здравословна и вкусна закуска

Уикендът е времето, когато забавям темпото и се наслаждавам на свободните си мързеливи сутрини. Това е и времето, когато ми се хапва нещо здравословно, но и вкусно, защото съгласете с мен, но в много случаи тези две прилагателни се самоизключват. Здравословната храна в почечето си варианти няма никакъв вкус и я консумираме само и единствено, защото е полезна за организма ни.

Затова в този пост реших да споделя с вас една мноооого лесна, бърза и вкусна рецепта за закуска, която често си приготвям у дома. Необходими са ви:

  1. Желание 🙂
  2. Овесени трици.
  3. Чия.
  4. Гореща вода.
  5. Мед.
  6. Сурови ядки по ваш избор.
  7. Плодове за декорация.

Приготвянето е много лесно. Добавям в купичка 2-3 супени лъжици овесени трици + 2 чаени лъжички чия + натрошени ядки (аз харесвам орехи, бадеми и лешници, затова добавям от тях). Заливам с гореща вода, така че да покрие сместа. Оставям да престои 30 минути. След това овкусявам с 1 лъжица мед (можете да добавите количество мед по ваш вкус). На финала декорирам със сезонни плодове – в случая това са боровинки, къпини, малини и ягоди.

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady

 

5 неща, които си купих през изминалата седмица

Лятото принадлежи на белия деним. 20 идеи как да го носим

Любимата ми домашна морковена торта с маскарпоне

9 интересни факта за Фонтана Треви, които може би не знаете

31 летни визии за месец юли

Рим обича райет

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]