31 летни визии за месец юли - Spring Lady

Spring Lady

31 летни визии за месец юли

След всичкият този дъжд и студ, които изтърпяхме през миналата седмица, най-сетне слънцето се показа и лятото се завърна при нас с пълна сила. Това е и причината днес, на 01-ви юли да подбера точно 31 варианта за летни аутфити, по един за всеки ден от месеца, които са удобни, цветни и красиви.

Много харесвам по-дръзките и секси решения, с които можем да покажем бронзовия си тен. Къси панталонки от деним в комбинация с изрязани топове са някой от предложенията ми, а за дните, в които искам класическа женствена визия съм селектирала удобни макси поли и ефирни рокли.

Памукът и ленът са материите, на които ви съветвам да наблегнете при пазаруването, а от цветовете – бяло, nude, червено, розово и всичко пъстро.

Наблегнете и на аксесоарите – гривни, пръстени, сламени шапки, слънчеви очила, както и на така актуалните за сезона бохо чанти.

А сега в самото начало на галерията споделям с вас комбинацията от червен ленен панталон и червен топ, на които заложих при една от прекрасните ми разходки в страхотната Барселона.

 

Снимки: личен архив и Pinterest

 

Последвайте ме в Instagram: @blagomira.springlady

 

Рим обича райето

Вълшебните врати на Рим

14 визии с червени сандали, подходящи за всеки ден

Гащеризонът и 24 идеи как да го носим

Различният Тайланд – Чианг Ма

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]