VIVACE е ключът към перфектната кожа - Spring Lady

Spring Lady

VIVACE е ключът към перфектната кожа

Съвременният начин на живот подлага кожата ни на толкова много изпитания – замърсяване, стрес, умора… Особено животът в големия град, където всички момичета се борим с едни и същи проблеми, свързани с кожата на лицето – склонност към сив тен, липса на блясък, зачервявания, преждевременно стареене, сухота, пигментации и дехидратация. Тези недостатъци стават още по-забележими след 38, 39 годишна възраст и нито един бюти режим на телефона не може да прикрие това, без да бъде очевидно, че съм прибегнала до тези екстри на технологиите.

Всъщност е съвсем нормално около 40-те години кожата вече да е по-тънка и отпусната, а бръчиците и петната по лицето да са „заели челни позиции“ върху лицето. Освен отпечатъка на времето, при мен има и други фактори, които влошават качеството на кожата. Вече години наред не консумирам месо и голяма част от животинските продукти не са ми по вкуса. Както знаем, точно те са жизнено важни за синтеза на колаген в кожата, който и без това след 25 годишна възраст започва стремглаво да намалява. Хубавото е, че с помощта на Д-р Паскова успях да намеря начин, с който да помогна на кожата си в тази неравна битка.

Колагеностимулиращите и ревитализиращи процедути са възможността да подмладя кожата си и да изтрия нежеланите следи от времето по нея. Комбинацията от терапиите микронидлинг VIVACE и плазмолифтинг (вампирски лифтинг) се оказа най-подходяща за мен. Извършването им – включително параметри, интервал от време и т.н., са изцяло съобразени с плана за подобряване вида на кожата ми, който Д-р Паскова изготви за мен.

Какво представлява микронидлинг VIVACE?


VIVACE е апарат, съчетаващ 3 мощни и ефективни метода в естетичната медицина на 1 място – микронидлинг, радиочестота и LED светлина. Медицинско устройство с 36 фини, позлатени игли създава множество малки перфорации по кожата, за да се провокират регенеративните процеси в нея. Чрез микроиглите, радиочестотата достига до необходимата дълбочина в кожата, което стимулира производството на колаген. VIVACE работи с 2 вида LED светлина – червена и синя. Синята унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената симулира производството на колаген и заздравителните процеси в кожата. Процедурата е минимално инвазивна.


VIVACE RF микронидлинг е носител на награди за най-добро устройство за грижа за кожата – за 2018, най-добра минимално инвазивна процедура – за 2018, а компанията производител взе награда за RF компания и най-добра компания за грижа за кожата. Тези отличия определено подкрепиха доверието ми към терапията.
Процедурата е минимално инвазивна. Целта й е да се „преобрази“ вида на лицето – изглаждане на текстурата, изравняване на тена, повишаване на плътността и еластичността ѝ, а очаквания ефект е стягане на отпуснатата кожа.

Втората терапия VIVACE комбинирахме с вампирски лифтинг (плазмолифтинг) за още по-добър ефект. При него се взима от собствената ни кръв, от която се извлича богатата на протеин плазма, а тя се инжектира обратно в кожата, за да задейства производството на колаген и клетъчното подмладяване. Това, което ми харесва най-много при тази процедура е, че не се използват чужди за мен вещества, а моите собствени, които се намират в кръвната плазма – растежни фактори, витамини, ензими, белтъци и хормони. Всички те притежават мощен подмладяващ ефект и видимо подобряват качеството на кожата. Много интересна терапия, която буди доста голям интерес, а аз с удоволствие ще разкажа повече за нея в следващ пост.

При мен с VIVACE се третира цялото лице и зоната под брадичката. От личния си опит, след като се подложих на 2 процедури в рамките на 1 месец, мога да споделя че процедурата е напълно безболезнена! Третираната зона се обезболява с упойка под формата на крем, след който не се усеща почти нищо – само леко „парване“ и то на някои места. Хубавото е, че след терапията няма никакъв възстановителен период. Е, не е като онези процедури, които човек може да си направи в обедната почивка, защото има зачервяване, но то изчезва сравнително бързо. Нещо подобно на случаите, в които имаме слънчево изгаряне. При мен зачервяването изчезна напълно след час, час и половина. 

Ефектът започнах да забелязвам скоро след първата терапия. Няколко дни след нея лицето ми стана по-сияйно, а кожата видимо по-свежа. След втората терапия вече започнах да забелязвам и осезаемо стягане и повдигане на лицето, като най-значително е в областта около устните, брадичката и околоочния контур.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

КОЛАГЕНЪТ ЗА СТАВИ Е РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ ЗА КРАСОТА

КАК СЕ ЖИВЕЕ БЕЗ ПОРТФЕЙЛ

4 ЕВРОПЕЙСКИ ФИЛМА, КОИТО МИ ХАРЕСАХА

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]