4 европейски филма, които ми харесаха - Spring Lady

Spring Lady

4 европейски филма, които ми харесаха

Знаете, че обожавам киното и често споделям филми, които ми харесват и които не са сред най-популярните заглавия.

През изминалата седмица отделих време на 4 филма, дело на еяропейското кино, които много ми харесаха и за които искам да ви разкажа.

За всичко е виновен Фройд/Tutta colpa di Freud. Италианска комедия, която ще развесели и най-консервативния зрител. Сюжетът се върти около един баща с три дъщери, а всяка от тях има невероятно забавни любовни проблеми.

20 години по-млад/20 ans d’ecart. Това е изключително забавен френски филм за редакторка на модно списание с безупречен вкус, отлична биография и репутация на „желязната лейди“. Но веднъж шефът й намеква, че младежкото издание трябва да се оглави от някой по-смел и провокативен. Решението идва неочаквано. По нелепа случайност в света на шоу-бизнеса се разнася слух за нейния роман с 18-годишен студент. Оказва се, че компрометираната репутация е точно това, което й е необходимо за възход по служебната стълбица!

Ти била ли си на луната?/Sei mai stata sulla luna? Италиански романтичен филм, действието на който се развива в малко кокетно селце. Главната героиня е тридесет годишна жена, доволна от живота си и работата си в популярно модно списание. Работата й осигурява висок стандарт на живот в Милано и Париж. Тя е убедена, че има всичко, за да е щастлива, но когато среща Ренцо (очарователния Раул Бова), обаятелен фермер, тя разбира, че дори и да има годеник, любовта в живота и не е достатъчна.

Стената на смъртта/Nordwand. Германско-австийска драма, която разказва за опит за изкачването на връх Айгер по северната стена през юни 1936 година.Той е на немците от Берхтесгаден Андреас Хинтерщойсер и Тони Курц заедно с австрийците Вили Ангерер и Еди Райнер. Изключително добре сниман филм, без излишни ефекти, който държи в напрежение от началото до края.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]