Double serum-а на Clarins вече и за околочната зона - Spring Lady

Spring Lady

Double serum-а на Clarins вече и за околочната зона

Още от самото му създаване милиони жени и мъже по света приемат Double Serum като своя ежедневна грижа за кожата и го препоръчват на своите приятели. Той наистина е уникален продукт с двойна технология- два серума в един. През годините Double Serum-а се усъвършенстваше с всяко ново поколение, включвайки последните научни открития. Той е перфектната комбинация от иновативни растителни екстракти, наука и технология от Clarins. А сега идва и във вариант за околочната зона, най-деликатната част от лицето и основно притеснение свързано с красотата за много жени.

Double Serum Eye се фокусира върху тази крехка зона и се грижи за нея в дългосрочен план. Продуктът е едновременно изключително ефективен и лесен за нанасяне. Висококонцентрираната двойна формула е 96% естествена и обогатена с 13 растителни екстракта включително мощните екстракти от органичен див кервиз със заздравяващи свойства и куркума за допълващо двойно действие върху 5-те жизнени функции на кожата, ключови за нейната красота и младежки вид:

✓ Изглажда бръчките мигновено.

✓ Намалява подпухването и тъмните кръгове.

✓ Заздравява и защитава кожата в околоочната зона.

✓ Озарява.

✓ Благодарение на комплекса срещу замърсяване, спомага за защита на кожата от вредното

въздействие на синята светлина.

Мигновено очите заблестяват с жизненост и младежки вид.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]