През септември подарявам на 5 дами безплатен профилактичен преглед с Braster - Spring Lady

Spring Lady

През септември подарявам на 5 дами безплатен профилактичен преглед с Braster

Наближава октомври, месецът, който е посветен на борбата с рака на гърдата – най-често срещаното онкологично заболяване при жените, което обаче открито в ранен стадий е лечимо в 97 % от случаите. А как се открива в ранен стадий? С редовни профилактични прегледи, разбира се!

Ето защо точно тук изникват и въпросите ми: А вие прегледахте ли се вече? и Кога беше последният път, когато го направихте? И понеже в България голяма част от жените все още не са си създали навик да посещават редовни профилактични консултации, реших да подаря на 5 от вас по един безплатен преглед с Braster – най-съвременният метод за ранна диагностика на рак на гърдата в България.

И 5-те прегледа ще се случат на 19-ти септември в Майчин дом, София. А спечелилите дами ще бъдат избрани на случаен принцип чрез томбола и ще бъдат обявени във Facebook профила ми.

Какво трябва да направите, за да участвате в нея? Да харесате и споделите поста с играта във Facebook и в коментар под него да отбележите две ваши приятелки, за да могат и те да участват. Не забравяйте, че прегледите ще се случат в Майчин дом в София на 19-ти септември, затова моля само дамите, които имат възможността да присъстват точно в този ден и на това място да заявят участие.

Срок на играта: 04.09.2019 г. – 12.09.2019 г.

Можете да участвате с до 5 коментара.

Успех!

Повече за предимставата на прегледа с Braster, можете да прочетете ТУК.

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]