#WhyNotNow. Кога да живея, ако не сега? - Spring Lady

Spring Lady

#WhyNotNow. Кога да живея, ако не сега?

Понякога много обичам да излизам от зоната си на комфорт, да правя нови за мен неща и да усещам по-екстремната страна на живота. Да ми е ново, непознато и интересно. Все пак съм водолей, а казват, че ние живеем в бъдещето и всичко „старо“ ни отегчава. Има нещо вярно, да ви кажа. Харесва ми да замина извън България с напълно непознати хора за цяла седмица например. Не се притеснявам и това никога не ми е създавало дискомфорт. Даже съм си прекарвала изключително хубаво именно на тези пътувания. Или да тествам нови места, преживявания, да преодолявам страховете си. Особенно страхът ми от високото. Него много обичам „да го преодолявам“ и постоянно се опитвам, въпреки че да си призная, не ми се получава много, точно с този страх. Някой казват, че е хубаво да те е страх, защото влизаш в друга перспектива и това ти дава невероятно усещане, че си жив. Сигурно има нещо вярно, но на мен повече ми харесва да преодолявам страховете, защото така характера ми става по-силен. Все си казвам Why Not Now? Кога, ако не сега? Или както имаше едно лафче в Пловдив от моето детство „Дръж ми дъвката, влизам в боя“ хахахах, в преносното му значение, разбира се. Така де, нали живеем тук и сега и живота ни трябва да е емоционален и пълен.

 

Всичко това реших да споделя с вас, след като току що се прибрах от тест драйв на Tarraco, най-новият 7 местен SUV на SEAT. Слоганът на този автомобил е именно Why Not Now. Думи, които ме накараха да се замисля върху доста неща и рутината, в която съм изпаднала напоследък. Щастлива съм, че приех поканата именно за този тестдрайв, защото осъзнах, че в рамките на един уж кратък уикенд, човек може да се сблъска с толкова много хора и неща, които са непознати за него. И всички те да са пъстри, позитивни и запомнящи се. Така например само в рамките на един единствен съботен ден успях да направя следните неща:

  1. Да пътувам от София до Созопол с чисто новият Tarraco на SEAT, който с отличните си пропорции, елегантнност и спортен дизайн, ми направи много силно впечатление. Личи си, че от Seat са вложили огромно количество любов и страст при създаването му и са се придържали към своята философия, че „Ако изглежда както трябва, значи е както трябва. “
  2. За първи път в живота си правих офроуд в Странджа, именно с този джип. Това определено беше интересно за мен преживяване, което ми показа, че вече почти няма недостъпни места за хората и техните машини.

3. Летях с парашут, дърпан от моторница над марината в Созопол по време на буреносен вятър. Тук определно възникна колебание в главата ми, защото вятърът беше ужааасно силен, направо страховит, но си казах Why Not Now. И в крайна сметка се реших, а с това за пореден път се опитах да преодолея страха си от високото. Май съм на път да успея 🙂 Даже вече обмислям скок с парашут от самолет.

4. Хапнах въру дюните на плаж Смокиня, а след това се насладих на великолепен залез над пристанището в Созопол от терасата на един от най-хубавите хотели по южното черноморие.

5. Вечерях в прекрасно заведение, разположено точно над бурните вълни, докато разговарях с хора, с които се запознах по-рано през деня на напълно нови и непознати за мен теми.

А вие обичате ли да взимате с пълни шепи от магията на лятото, красотата на морския залез и вятъра в косите?

Вашият коментар
*
*
*

Instagram

[my-instagram-feed user_id=“17841400750084748″ skin_id=“5997″ feeds_per_page=“9″ caption_words=“25″ cache_unit=“1″ cache_duration=“days“ load_more=“0″ links_new_tab=“1″ ]